Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Централна и Източна Европа

Стопената украинска армия разчита на дарения

Украйна днес има около 140 хил. военнослужещи, но от 41 хил. войници само 6000 са боеспособни

   1| 2    
4
 
5
 
10
Mavi Goz до: Boicho Popov
преди 5 години
И реакцията ми не беше към теб, а към мозъците от WSJ - втори материал със меко казано несериозно съдържание за един час от този източник.
6
 
6
 
9
преди 5 години
а горба4ов е внедрен като агент и вербуван от сащ знаете с каква цел и какво става после...не е имало друг на4ин да се преборят със СССР
1
 
4
 
8
Boicho Popov до: Achtung
преди 5 години
Aз не твърдя нищо по-различно. Всички ядрени оръжия на територията на Украйна са доброволно предадени на руснаците през 1996 година.
1
 
7
 
7
Mavi Goz до: Boicho Popov
преди 5 години
Член 1 на Първи стълб - Неразпространение, от ДНЯО:

"Всяка от петте Ядрени Сили се съгласява да не предава нито пряко, нито косвено на когото и да било ядрено оръжие или други ядрени взривни устройства, както и контрола над такова оръжие или взривни съоръжения; също така по никакъв начин да не помага, да не поощрява и да не подбужда, която и да е държава, непритежаваща ядрено оръжие, към производство или придобиване по какъвто и да било друг начин на ядрено оръжие или на други ядрени взривни съоръжения или към контрол над такова оръжие или взривни съоръжения”
0
 
14
 
6
преди 5 години
Няма профилна снимка
Стрaнaтa нaследник нa СССР с всички минуси и плюсове и прaвоприемник нa ядрените оръжия е Русия, по същия нaчин кaкто и дългa нa СССР беше прехвърлен нa 100% нa Русия.

2
 
12
 
5
Mavi Goz до: Boicho Popov
преди 5 години
По силата на Договора за неразпространение на ядреното оръжие пет държави са официално признати за ядрени сили. Това са САЩ, Съветският съюз, Франция, Великобритания и Китай. След разпада на СССР правоприемник става Русия, а бившите съветски републики, където са били разположени такива оръжия, се освобождават от тях.
Няма никакво значение кой какво е наследил на територията си, защото всичко е било договорено от Буш-старши и Горбачов още при обсъждането на изтеглянето на съветските войски от Източна Европа!
3
 
4
 
4
Boicho Popov до: Mavi Goz
преди 5 години
Украйна наследява близо 5100 ядрени оръжия след разпадането на СССР, превръщайки се в третата най-голяма ядрена сила в света. Всички оръжия са доброволно предадени на руснаците през 1996 година, и Украйна подписва ДНЯО. http://www.globalsecurity.org/wmd/world/ukraine/index.html
2
 
13
 
3
преди 5 години
трябва да са *** 4е да използват оръжие срещу Русия
8
 
21
 
2
преди 5 години
Това не става за четене! Писано е от абсолютен *** за подобни нему читатели!
Кога Украйна е била трета ядрена сила бре, ***?!!!
Ядреното оръжие е на армията на СССР и според всички международни документи, касаещи неразпространение на ядрените оръжия и други споразумения, правоприемник на ядрените оръжия на въоръжените сили на СССР се явяват въоръжените сили на Руската федерация!!! Никой никога не я е питал Украйна дали се отказва или не - тя не е имала ядрени оръжия! Имало е такива на нейна територия, но то имаше и в ГДР, Полша, Чехия, Унгария, Казахстан и къде ли още не!
3
 
25
 
1
преди 5 години
140 хил. военнослужещи, но от 41 хил. войници само 6000 са боеспособни
Тея ни БИЯТ по тунеядци братче!
То и ние с нашата кирлива армия може да им вземем територийка хахаха.

Иначе останалата част от историята (за акумолаторите) е толкова абсурдна .. че като нищо може да е истина. Коментара ми по тази част е следния:
Добре, че са нямали акумолатрои и не са успяли да си помислят да атакуват Русия, защото са СПЕСТИЛИ много излишни жертви, които Русия доказа, че не иска да взема!!! Нищо, от тука нататък имат достатъчно основание да влязат в НАТО - трябва някой да ги защитава, щото сами немогат.