IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хранителни продукти може да получаваме и по пощата?

Пакетите ще бъдат доставяни по предварителна заявка на клиентите, уточнява директорът на дружеството Валентин Петков

14:33 | 17.04.14 г. 1
Автор - снимка
Редактор
Хранителни продукти може да получаваме и по пощата?

Възможно е "Български пощи" ЕАД да започнат да извършват доставки и на хранителни продукти, предава БТА, позовавайки се на главния изпълнителен директор на дружеството Валентин Петков.

Селата ще се ползват най-много от тази услуга, смята Петков. Стоките, които пощата може да доставя, би трябвало да бъдат пакетирани, допълни той.

Храните ще бъдат доставяни по предварителна заявка на клиентите. В момента хранителни стоки се доставят в района на Кюстендил, уточни Петков. В случай, че проектът излезе успешен и проработи, не е изключено да се реализира и в района на Търговище. 

Това е поредната допълнителна услуга, която дружеството обмисля да предложи, след като през миналата година приложи една от мерките в плана си за оздравяване - за продажбата на тото фишове. Според условията компанията ще получава 8% от приходите от продадените фишове.

Припомняме, че за последните две години загубата на "Български пощи" възлиза на над 12 млн. лв.  

"Закъснения на заплатите в български пощи вече не съществуват", коментира Петков друга актуална тема, свързана с дружеството. Той уточни още, че въпросът с приватизация на дружеството изобщо не стои на дневен ред. По думите му ще бъдат запазени всички важни клонове в страната, като в по-малките селища оказваните услуги непрекъснато се обогатяват.

Към днешна дата "Български пощи” разполага с 2981 пощенски клона, от които 1808 са на загуба. Населените места, които дружеството обслужва, са общо 5800.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 23:31 | 07.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 0 rate down comment 0
melon
преди 9 години
Може и плод-зеленчуци да направят в клоновете. Ей, почти за нищо не стават! РЕФОРМА!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още