Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Новини

Tesla предоставя патентите си на конкуренцията

С хода си компанията иска да ускори популяризирането на електрическите превозни средства

0
 
1
 
5
преди 5 години
Няма профилна снимка
Това са хора надживели времето си
2
 
4
 
4
преди 6 години
"Тесла" изглежда от самото си създаване са привърженици на свободната циркулация на патенти и всякакъв род идейни/интелектуални заемки м/у представители на един бранш : например дизайна на техния седан винаги ми е напомнял мн. силно , в задницата на „Ягуар”, а изгледа отпред на „Остин Мартин” ;))
5
 
8
 
3
преди 6 години
Няма профилна снимка
ето така се прави! разбират че от един по голям и развит пазар ще спечелят повече, пак ще са водещи дори и с по малък дял но от по голяма баница - печелят всички - първите най много, конкурентите също а обществото като цяло най много и правят скок напред... затова Америка е това което е

а не като евро-азиатските *** на северо-изток от нас дето само да извиват ръцете знаят разчитаики на закопаното в земята и то не от тях..
уж щяха да АЕЦ да правят - "пробив" в европа, съобразена с ЕС стандарти и прозрачно финансирана - е , един свестен договор не подписаха, всичко скрито покрито, заблуждаваха дори партньорите си от РВЕ, че и накрая вдигнаха цената с 50%!! - и голем пробив направиха руските "бизнесмени"

сега с ЮП същата работа - пак всичко скрито, пак напук ,пак цената x3 - и пак същия резултат...
1
 
13
 
2
преди 6 години
Браво!
Много достойна постъпка.
Дори и в това са номер 1.
1
 
12
 
1
преди 6 години
Няма профилна снимка
Време е да се преосмисли цялата световна практика за патентите и авторските права! В днешния динамичен свят правата трябва да важат за много по кратки срокове от колкото през 19-ти век!
Бих казал едно браво на Тесла!