IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

ТЕЦ Марица Изток 2 ще витализира служителите си с напитки с витамин С

Напитките трябва да повишат имунната система на служителите в държавното дружество

15:04 | 25.05.15 г. 3
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
ТЕЦ Марица Изток 2 ще витализира служителите си с напитки с витамин С

ТЕЦ „Марица Изток 2 е обявила обществена поръчка за доставка на витаминни напитки за своите служители. Според документацията спечелилият поръчката трябва да достави 43,7 хил. напитки, а прогнозната стойност е 65,5 хил. лева без ДДС.

Специфичните изисквания към напитките са да снабдяват организма с витамини от групите В и С, както и минералите калций, магнезий, калий и натрий, които според спецификацията, публикувана на сайта на топлофикационното дружество правят организма по-устойчив и издръжлив на вирусни атаки.

Напитките трябва да повишават и имунната защита на служителите в държавното дружество, да помагат за образуването на кръвни клетки и функционирането на черния дроб и жлезите с вътрешна секреция.

Изискване на купувача е те да бъдат в алуминиеви кенове от 250 милилитра и със срок на годност не по-малко от 14 месеца. Срокът за изпълнение на поръчката е 30 дни. 

От напитките ще се възползват работещите физически и умствен труд енергетици в ТЕЦ-а, става ясно още от поканата.
Критерий за оценка на подадените оферти ще бъде най-ниската цена. Срокът за получаване на предложенията е 8 юни, става ясно още от обявата. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 11:11 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

3
rate up comment 1 rate down comment 0
melon
преди 8 години
На далавера ми звучи...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 1 rate down comment 0
bgMan
преди 8 години
Това води до голямо затлъстяване. Объркали са се нещо тия (или пък не са).По-добре да дават на служителите си други полезни и истински неща, вместо витамини отгледани от ГМО микроорганизми в контролирана лабораторна среда.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 4 rate down comment 0
Rumen_
преди 8 години
Не разбрах, обществена поръчка за кенчета бира ли е това? Условията изглеждат твърде нагласени, а и цената от около 1.50лв. за напитка - също.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още