Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

План "Юнкер" и за България искат Калфин и българският еврокомисар

Подобен план ще мобилизира публични и частни финанси за ускоряване на икономическия растеж

1
 
0
 
5
преди 5 години
Няма профилна снимка
"Кристалина Георгиева препоръча България да потърси специализация в определена област - иновациите и развитието на предприемачеството например"
Как може някой да каже подобна глупост? Та даже Стоян Марков, който построи "нацията техническа" имаше много по-конкретна визия. Можеш да внедриш дадена индустрия, но "предприемачеството", "иновации", "творчество" не става от горе надолу.
1
 
2
 
4
roy
преди 5 години
Няма профилна снимка
При нас се реализират проекти който не създават принадена стойност и работни места.Трупа се така наречения ,,Омразан дълг'' народа бяга в чужбина и ние чезнем като нация.Единсвеното спасение е напускане на ЕС..
3
 
2
 
3
alexx до: LuckyYou
преди 5 години
Няма профилна снимка
ГРОБ като цяло са тъпи милиционери и така и не разбраха за какво е този план Юнкер. Предложиха някакви проекти, които веднага бяха отхвърлени от Европейската комисия. Но пък от друга страна ГРОБ обещаха да дадем едни 100 милиона евро, за което Юнкер потупа Бойко по рамото и му прати писмо със сърчице.
0
 
3
 
2
преди 5 години
Сетиха се най-сетне!
Като не вършат друга работа поне да не престават нито един ден и постоянно да искат нов европейски стабилизационен план за България. Да вземат пример от гръцките политици.
7
 
6
 
1
преди 5 години
Припомняме, че България ще участва със 100 милиона евро в проекти, подкрепени от Европейския фонд за стратегически инвестиции (ЕФСИ) (т. нар. план "Юнкер“). Българското участие ще бъде осигурено чрез съфинансиране на проекти, одобрени от Българската банка за развитие.

Само да ви припомня аз на вас - нито един от българските проекти не беше одобрен, заради ГРОБ! Така че няма да участваме с нищо в плана Юнкер!