Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Взривът на Южнокавказкия газопровод заплашва и доставките за България

Политическата несигурност в Турция е заплаха за развитието на Южния газов коридор, смятат експерти

   1| 2    
9
 
1
 
19
преди 2 години
Платформата пак краде от постовете. Аман.
9
 
1
 
18
Pyramid до: kalendar
преди 2 години
Бе яз им викам "затвАряйт
11
 
2
 
17
kalendar до: Pyramid
преди 2 години
алооо...нема ли кой да те цензурира с тия въпроси. Рублофил! Тия руснаците, гадни окупатори, кво като са от поколения(десетки поколения) в тая част на Украйна?!?!?! Тая земя е изконно украинска! Това, че оня мръсен предател Богдан Хмелницки е присъединил Войско зопорожие(което даже държава не е) през 1654 г към Русия няма никво значение! И че Украинска държава напрактика е имало само за един период от 1917-1921 г. пак няма значение! Даже няколко е имало!
Като ти казва радиото, че Русия е окупатор, значи е окупатор! Не карай новите болшевики да отварят Белене, ей!
8
 
4
 
16
Pyramid до: meto76
преди 2 години
И откога Русия е окупирала Луганск/Донбас? Та тя още не ги е признала като независими субекти. А, само признаването им от Русия и въвеждането на руски войски може да охлади горещите глави в Киев...надявам се. Украйна не бива да се цепи повече но, как ще затворят растящата пропаст м/у Киев и непризнатата Новороссия? като стрелят по градовете и убиват и старци, и деца? Не виждам как, все по-фантастично ми се чини.
Относно взрива: Настоящата активност на кюрдите е дори по-ниска, отколкото предполагах. Според мен, Ердоган разчиства път за ИДИЛ, каквото и да твърди. Иска да ги яхне. Само да не забравя, как неговите предци прецакаха европейските си помагачи през 14-ти век.
12
 
4
 
15
преди 2 години
Няма профилна снимка
Вчера имаше взрив на газопровод в Луганск с окупираните от Русия украински земи, през които минава и природния газ за България, но за това не пишете.А пишете за взрив по газопровод, по който все още не получаваме газ, но дано да получаване защото при едно спиране на доставките през Украйна, което е много вероятно през зимата България остава без друга алтернативна доставка на газ, защото нямаме изградени конекторни връзки със съседните държави.

11
 
12
 
14
kalendar до: Ironhorse
преди 2 години
Така е...и аз това викам-ей заради такива като Мави купуваме газ от Русия. Ние...германците...гърците...купуваме газ от Русия. Дано гръм да ги удари ***. После ще купуваме газ от другаде. Не знам от къде, ама от другаде ще е. Мама им руска.
9
 
8
 
13
преди 2 години
Кюрдите в Турция може и да са минали 20 милиона. Турците са около 60 а ако изключим другите малцинства може и по малко да са. Ако отношенията кюрди -турци се изострят ще стане мазало в Турция. Може да заприлича на Украйна. Ердоган не е глупав човек. Дано си е направил правилно сметката, защото в противен случай всичко което изгради може за нула време да рухне.
9
 
9
 
12
преди 2 години
Кюрдите в Турция може и да са минали 20 милиона. И ако отношенията кюрди -турци се изострят ще стане мазало в Турция. Може да заприлича на Украйна. Ердоган не е глупав човек. Дано си е направил правилно сметката, защото в противен случай всичко което изгради може за нула време да рухне.
9
 
6
 
11
eboyanov до: panther
преди 2 години
Няма профилна снимка
ако си мислеш че е токова просто много лъжеш. тя тая тръба винаги трябва да е пълна, т.е. губещ актив. ами всичките му усилватели по веригата, подръжка ала бала. пък и терористите винаги са с една крачка пред другите.
21
 
13
 
10
panther до: Ironhorse
преди 2 години
Няма профилна снимка
А така! Кажи му на тая мурзилка! Да бъдем истински демокраДи като поляците и да си избием 10% от политическата класа от глупост! Опа, грешка, това беше старо... да бъдем истински деморкаДи като поляците и да си купуваме истинска демокраДска американска газ за 50% по-висока цена от лошата (безумно скъпа!) рашистка газ! Без да броим 1 милиард за терминала (какво е 1млрд между приятели?)