IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дарин Маджаров, създател, Уча.се

15:24 | 17.09.15 г.
Автор - снимка
Създател
Дарин Маджаров, създател, Уча.се

Дарин Маджаров е създател на Уча.се - онлайн платформа с уроците за училище на разбираем и интересен език. Със своите над 4 100 видео урока и упражнения сайтът помага на всички ученици от 1-ви до 12-ти клас да повишат успеха си, да се забавляват и да имат повече свободно време.

До момента уроците са изгледани над 11 млн. пъти от над 300 хил. регистрирани ученици, учители, родители и студенти. Това печели на Уча.се над 20 награди, сред които и за най-добър образователен сайт на България в 3 поредни години.

Уча.се е сред победителите на конкурса „Най-добра българска фирма” през 2014 г.

Дарин Маджаров е награден в класацията на Форбс "30 под 30" бъдещи лидери на България, както и в "40 до 40" млади лидери на България на Дарик.

Той учи 5 години в Jacobs University, Бремен в Германия, където завършва бакалавър и магистратура по електроника и компютърни науки. След това започва докторантура в KU Leuven, Белгия в сферата на енергийните пазари и електрически коли. Прекъсва докторантурата си, за да се прибере в България и да сформира екип, с който да доразвият Уча.се.
 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 03:43 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още