IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стратегии за търгуване и предизвикателство от публиката на INVESTOR Finance Forum

Kои са двете компании, които могат да се възползват от евентуално покачване в цената на петрола

11:42 | 03.12.15 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Investor.bg&nbsp;</em></p>

Снимка: Investor.bg 

Какви са прогнозите за пазарите и как да се възползваме от текущите трендове – това обсъждаха участниците в третия панел на INVESTOR Finance Forum “Стратегии за търгуване – Следващият бар.

Ниските цени на петрола ще се задържат още известно време, прогнозира Николай Стойков, портфолио мениджър в „Аларик Капитал“. Той допуска, че те може да паднат под 40 долара за барел.



Противно мнение изказа трейдърът Радослав Вълов, който очаква, макар и бавно, тенденцията да се обърне и цените да започнат да растат. Все пак той не изключва варианта те да останат на тези нива още дълго време.

Васил Банов, председател на Асоциацията на трейдърите в България (АТБ) назова две компании, които могат да се възползват от евентуално покачване в цената на петрола, като едната може да го направи по-добре от другата.

Кои са тези две компании, още прогнози, както и предизвикателство от публиката вижте във видеото от дискусията с модератор Свилен Колев от Investor.bg:

INVESTOR Finance Forum се проведe с подкрепата на Делтасток - генерален спонсор, Пощенска банка - основен партньор на форума, както и с подкрепата на  ЕЛАНА Финансов Холдинг, финансова група Karoll, Schroders, ActivTrades, Benchmark Finance, Alaric Capital, Българска фондова борса – София, Варчев Финанс и Финаналитика.

Партньори на форума са Асоциацията на лицензираните инвестиционни посредници (БАЛИП), Асоциацията на управляващите дружества (БАУД), Асоциацията на трейдърите в България, Асоциацията на директорите за връзка с инвеститорите в България. Асоциацията на индустриалния капитал в България (АИКБ) и Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване /БАДДПО/. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 06:02 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още