Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Обединена Европа срещу крайната десница

Последните резултати от изборите във Франция предизвикаха сериозни опасения сред лидерите на Европа

   1| 2    
1
 
5
 
20
преди 4 години
цитат: "Оръжието, използвано при атентатите в Париж е доставено от САЩ
Оръжието, използвано в терористичния акт в Париж е било внесено във Франция от САЩ. Серийните номера на оръжието, произведено от „Застава“, отговарят на карабини изнесени за САЩ за частна фирма Century Arms – Florida – печално известна оръжейна компания, която неведнъж е продавала нелегално оръжия, чрез „кухи“ посредници на екстремистки групировки. Въпросът е: как оръжието от САЩ е попаднало в ръцете на терористите от ИД, прекосило е океана и е внесено във Франция?"
2
 
4
 
19
STRAHO до: Jay Gould
преди 4 години
Любопитно ми стана по кои признаци ме направи "левичар" !???? :))))
3
 
5
 
18
STRAHO до: Jay Gould
преди 4 години
Е ти уж десничар а пишеш СЪЩОТО!???"..... да се откажем от всичките си хилядолетни принципи и начин на живот, за ''да не обидим'' ***." !!!???? Нали това ти пиша и аз!? ЗАЩО НЯМА действие? Защо дори границите премахнаха за тях? Кой и защо води тази политика ?
5
 
6
 
17
преди 4 години
Левичари като STRAHOА може да мечтаят да носят бурка, но мисля, че ако има нацизъм днес в Европа, той не е десницата, а точно тия журналисти и политически представители на явната и скрита левица, които искат от нас да се откажем от всичките си хилядолетни принципи и начин на живот, за ''да не обидим'' ***.
1
 
6
 
16
ing5rov до: STRAHO
преди 4 години
Е как защо ...към края да се включат ...най вече в подялбата !
2
 
5
 
15
STRAHO до: ing5rov
преди 4 години
И защо пак Европа? Защо не си я водят САЩ ? А и истинската война съвсем не е като в компютърните игри и холивудските филми. Няма никаква героика във войната. Рекламата и е да надъха масите /малките ***/ за да мрат с вдъхновение докато коват властта на господарите! :))))))
1
 
5
 
14
ing5rov до: STRAHO
преди 4 години
Ми време е за война вече...1914 , 1939 , ...20..., бавят се работите нещо.
Отдавна беше време за рестарт.
2
 
7
 
13
STRAHO до: Jay Gould
преди 4 години
..Вероятната следваща стъпка в пъкления план, ще е финансирането на малки групи /бъдещи ядра/ от нацисти които ще започнат да сеят насилие и хаос. Мигрантите ще отговорят, също първосигнално. А защо не и сред тях да има платени ядра, които така да се каже да катализират процеса!? ...и хаоса ще е на лице. Ролята на САЩ в Европа ще нарастне до "небесата"! И тогава когато правилните за САЩ хора овладеят Европа от Белия дом ще им покажат ЦЕЛТА! ;)
2
 
7
 
12
STRAHO до: Jay Gould
преди 4 години
Не бройката на мигрантите е опасна , а политиката спрямо тях ги прави опасни. За тях са само правата без задължения /за сега/ , също като за ромовете у нас. Това е плаши и хората реагират /което е и целта на занятието/.
4
 
7
 
11
STRAHO до: Jay Gould
преди 4 години
...600:1 !!! Този проблем би могъл много лесно да се реши и без много шум да ги изгонят.
С нашите ромове правят същото. Насърчават ги към престъпност и ще го правят до момента до който тези които ги издържат НЕ ИЗДЪРЖАТ /което е и целта на занятието/. Защо преди проблема с тези хора беше много по малък? Защо и те и ние живеехме по добре ? С какво резлно се занимават от "Хелзинския комитет" в България? Какво прокламират и какво реално правят?