Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Новини

Германия с квота за жените на шефските етажи

Делът на жените в бордовете на 160-те най-големи германски компании в момента е 5,4 процентa

   1| 2    
0
 
0
 
13
redcretin до: studioaa
преди 4 години
Няма профилна снимка
С гаранция ще задминете Германия, верваме го всички :) Особено с ръстове от 4.5% както обеща Бойко хахахаха! Само да не беше КТБ ...
0
 
1
 
12
преди 4 години
Няма профилна снимка
Насила хубост не става, е казъл народът. И си е така.
0
 
2
 
11
преди 4 години
Германия "***"!
Кенеффа ЕС е виновен за всичко, което наблюдаваме в момента!
0
 
1
 
10
ing5rov до: ing5rov
преди 4 години
моде.ратор мръ.сна дума ли е ?
0
 
0
 
9
ing5rov до: Императорът
преди 4 години
А *** *** дума ли е ?
0
 
1
 
8
преди 4 години
Knигата на Адолф Хитлер "Моята борба", излязла през 1925 година, от днес може да се купи в Германия.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/world/2016/01/01/moiata-borba-na-knijniia-pazar-v-germaniia.288315
0
 
6
 
7
studioaa до: Императорът
преди 4 години
Няма профилна снимка
Германия вече не е това, което беше преди 40-50 години. Ти сам забелязваш, че германците не оказват почти никаква съпротива на неомарксистките политики като половите квоти. Например във Франция и Великобритания има огромна съпротива срещу имиграцията и мултикултурализма, но не и в Германия. В Германия няма нито една силна анти-имигрантска партия и даже AfD е прекалено мека по отношение на арабите. За 2015 в Германия беше реализирана раждаемост, която е по-ниска даже от тази в Япония и най-ниската в цивилизования свят. Въпрос максимум 5-10 години е германците в активна възраст да станат малцинство в собствената си държава. От това положение няма мирен изход, единствено въоръжена съпротива и евентуални военни действия могат да извадят страната от 70-годишната кома. Според мен такова развитие на нещата е много малко вероятно и с Германия ще бъде свършено, дните на германския народ са преброени.
0
 
3
 
6
studioaa до: Императорът
преди 4 години
Няма профилна снимка
В немската преса в момента се върти следната статия до 2020 германците на възраст от 20 до 35г стават мацинство в собствената си родина. Това реално е равносилно на тотална демографска промяна, невиждана от поне 2500 години. Съвременните германци са коренно население на Германия още от времето на Римската Република, няколко стотин години преди Христа. Но явно това е на път да се промени съвсем скоро. Ако инвестиции в Германия определено бих се замислил да го местя в Китай или Индия, защото арабите нямат навика да работят както китайците и индийците.
0
 
8
 
5
studioaa до: Императорът
преди 4 години
Няма профилна снимка
Много просто, акционерите ще се опарят и ще си изтеглят парите от Германия и ще ги вложат например в Китай, Индия или Мексико. Въпрос единствено на време е Германия да заприлича на България като ниво на икономическото развитие. Според мен след 20-30 години ние българите ще бъдем по-богати от германците и то не защото ние ще реализираме голям икономически прогрес, а защото 50-100 милиона араби и чернокожи ще имигрират в Германия и страната ще заприлича на ЮАР. ЮАР беше една от най-бързо развиващите се икономики в света преди 100 години, но сега и помен не е останал от някогашния икономически тигър.
2
 
4
 
4
преди 4 години
Няма профилна снимка
Очакваме скоро да се появи квота г.е.й.о.в.е и л.е.с.б.и.й.к.и в Германия.