IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Investor.bg отбелязва 15 години успех заедно с бъдещите лидери на страната

Левон Хампарцумян ще открие серията от публични лекции пред студенти в български университети, част от кампанията за годишнината на сайта

13:30 | 24.03.16 г. 13
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Investor.bg</em></p>

Снимка: Investor.bg

Investor.bg ще отпразнува 15 години от създаването си заедно с българските студенти - бъдещи икономисти, финансисти, бизнесмени и лидери. В серия от публични лекции в университети със силни катедри по икономика, финанси и бизнес администрация, знакови фигури от българския бизнес, заедно с екипа на Investor.bg, ще вдъхновяват и мотивират младите хора с личния си пример, опит и съвети за успех. 

Първата публична лекция, част от отбелязването на годишнината на Investor.bg, ще изнесе банкерът Левон Хампарцумян, председател на УС и главен изпълнителен директор на „УниКредит Булбанк“. Тя е организирана съвместно със Стопанския факултет на СУ "Св. Климент Охридски" и ще бъде посветена на предприемачеството. Всички студенти, които имат интерес към темата, са добре дошли в аулата на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ на 6 април, сряда, 18,00 часа. В разговора ще се включат още Бойчо Попов, главен редактор на Investor.bg и Георги Бисерински, изпълнителен директор на Инвестор.БГ АД.

Лекциията е отворена и за младите хора от други университети, които имат желание да я посетят.

„Отбелязваме 15-тата годишнина на Investor.bg заедно със студентите, защото бъдещето е в техни ръце и те могат да направят България по-добро място за живеене. Задължително условие за това е да има работеща пазарна икономика, която може да се развива само в условия на прозрачност и обективност на финансовата информация, достъпна за всички. Това е основната ценност на Investor.bg и наша мисия като медия“, коментира Виктория Миткова, изпълнителен директор на групата, обединяваща Bulgaria ON AIR, Инвестор.БГ АД и Bloomberg TV Bulgaria.
 

Investor.bg - 15 години добре инвестирано време. Следва продължение...

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 07:49 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

11
rate up comment 1 rate down comment 0
Babbitt
преди 8 години
15г. инвестор. Честито! Моля да се котират повече теми за реални инвестиции като недвижими имоти, благородни метали, акции и облигации, вместо 20 теми за хазарта форекс!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
10
rate up comment 4 rate down comment 4
studioaa
преди 8 години
Престани с дори тоалетен марксизъм. Ти няма да доживееш края на капитализма, нито ти, нито децата ти, внуците ти или дори техните правнуци. Твоето разбиране за икономика е точно толкова колкото експертизата на един индианец за ядреното оръжие.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
9
rate up comment 3 rate down comment 3
Атанасио
преди 8 години
Може да си болен (психопатии) доказани с ядрено-магнитен резонанс след 5 до 7 минута - http://***.youtube.com/watch?v=TWrqR_-04Uwтоест психопатите не осъзнават ,че са болни
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
8
rate up comment 2 rate down comment 3
Атанасио
преди 8 години
За Анатол Калецки(Капитализъм 4.0:Раждането на новата икономика след кризата)това, което катастрофира през 2008 г. не е една банка или финансова система, а една цялостна политическа философия и икономическа система, начин на живот и мислене за света. Въпросът сега е какво ще замести глобалния капитализъм, който се счупи през есента на 2008 г. Неговият отговор е, че е в ход четвърта системна трансформация на капитализма, така както предишните три системни кризи пораждат три различни фази в развитието му........ За класическите икономисти като Адам Смит или Дейвид Рикардо е невъзможно да се разбира функционирането на икономиката без политика или на политиката без икономика. Двете сфери са самостоятелни, но и много тясно преплетени, като всяка от тях зависи и се дефинира от другата за своето съществуване. Адам Смит доказва, че - https://***.facebook.com/atanas.shalapatov/posts/1736144519997108
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
7
rate up comment 4 rate down comment 3
studioaa
преди 8 години
Честито на инвеститора и за в бъдеще си пожелавам по-малко или най-добре никаква progressive пропаганда. Преди време четях редовно Financial Times, но за съжаление риториката им беше изместена драстично на ляво особено в последните 6-7 години и реално и загубих всякакъв интерес към изданието заради това. Хората, които се интересуват от бизнес, икономика и финансови пазари нямат никакъв реален интерес към неща като "социално равенство", "антирасизъм", "равенство между половете" и "социална справедливост" и се надявам това да остане така и за в бъдеще.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
6
rate up comment 4 rate down comment 3
studioaa
преди 8 години
Стига "мъдрости" от тежки комунисти като роза люксембуг, доктор хитов и жак атали...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
5
rate up comment 3 rate down comment 3
fortiss
преди 8 години
ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!!!!!!!!!Кога станаха 15 години ??????????? Сякаш вчера започнахме !!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4
rate up comment 2 rate down comment 4
Атанасио
преди 8 години
Определено ми харесва сайта което не означава ,че всичко което се пише е истина в смисъл основното което трябва да се знае сега за света е ,че кризата е системна - https://***.facebook.com/atanas.shalapatov/posts/1713014525643441На 15.03.16г. г-н Хитов доцент доктор по икономика в 1-та част на предаването обясни за системната криза - http://tv.pogled.info/news/72295/Mitko-Hitov-Desnite-ikonomisti-sa-enicharite-na-savremenna-Balgariya-VIDEO тоест незнаех ,че Роза Люксембург в книгата си ''Натрупване на капитала'' още 1913год. пише за системната криза и Адам Смит също е писал.Жак Атали има една книга ''Кой ще управлява света утре'' в която има точно предложения за управлението на света тоест трябва да има някакво световно управление защото идват 3 планетарни катастрофи
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3
rate up comment 16 rate down comment 2
Спящият бик
преди 8 години
Честито на Инвестора, да сте живи и здрави! По-малко политиканстване, повече бизнес и борсови новини, за да сме заедно и през следващите 100!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 10 rate down comment 6
indigo.chilqk
преди 8 години
От ГЕРБ се усетиха, че с електронното гласуване няма да има нужда да се купуват гласове дори - направо се "хакват" от управляващата партия, щото нейни служители ще администрират процеса.Доказателство за манипулируемостта на ИТ решенията е и тази медия, дори тази статия. Манипулирането на времето за публикация е много добра демонстрация на факта, че когато някой ти "администрира" достъпа до информация, ти пуска изкривена истина!Магия на ИТ чародеи и гийкове!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още