IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новият велосипед BMW е в стила на M2 Coupe

Специалното колело струва 1400 евро

13:15 | 21.04.16 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Снимка: BMW</p>

Снимка: BMW

За да отбележи пазарната премиера на най-новия модел на BMW M GmbH, базираната в Мюнхен автомобилна компания BMW представи уникален велосипед. Той е вдъхновен именно от M2 Coupe и ще бъде предложен в серия от само 1500 екземпляра.

Велосипедът е наречен Cruise M Bike Limited Edition, като е покрит със същата синя боя Long Beach Blue, която се използва за спортното купе с 385 к.с.

За новото BMW с педали инженерите са използвали алуминиева хидроформирана рамка, чийто дизайн трябва да направи препратка към мотоциклетите BMW. Самото сглобяване със скрити заварки е също заето от двуколесните машини на марката. За спортния характер на велосипеда напомнят и емблемите BMW M GmbH, както и специалният плакет с надпис BMW M Bike Limited Edition.

Cruise M Bike Limited Edition е окомплектован с хидравлични дискови спирачки Shimano и 28-инчови джанти. Колчетата на седалката и кормилото пък са изработени от карбон, за да предоставят максимална здравина и ниско тегло.

Германската компания, която вече 60 години произвежда и велосипеди, ще пусне новото колело в тираж от само 1500 екземпляра. Цената на всеки един е 1400 евро.

Велосипедите на Alfa Romeo, McLaren, Skoda и други вижте в Automedia.bg

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 10:08 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още