Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Нюзлетъри

Как Пловдив става все по-привлекателен за аутсорсинг компаниите?

Общината очаква заетите в сектора да достигнат 10-12 хил. души в близките години

2
 
2
 
6
преди 4 години
Проблема на тази "статуя" е че всъщност цитирания господин от SoftServe не казва че работи за украинска фирма. А поради кризата в Украйна тези фирми започнаха да си изнасят хората към по-спокойни места. Забележете: не работните места, хората. Така че да, има нови хора които работят може би, но те не са българи. Затова са споменати и сините карти, които кмета издава. Мога да се обзаложа и че тези "фирми" са на постоянна загуба и данъци няма.

А пък това че местните феодали харчат пари за "изследвания на пазара" не ми се и коментира. То "пазара" е ясен: кинти от украинците срещу сини карти ...
2
 
15
 
5
albobo76 до: bigmamascandal
преди 4 години
Няма профилна снимка
Много работни места има в Пловдив, практически няма безработица, само който не иска да работи стои без работа. Проблемът е в ниското заплащане. За 26 г. не се научихме, че ако единственото ти конкурентно предимство е цената, скоро някой ще предложи още по-ниска цена и инвеститорите просто ще идат при по-евтиния труд.
3
 
8
 
4
Pronto до: bigmamascandal
преди 4 години
Обратното е: карат ги /пловдивчани/ към съседните общините.
Защото община Пловдив е ограничена до рамките на града и заводите двфакто са в съседните.
5
 
14
 
3
преди 4 години
Няма профилна снимка
И все пак Пловдив се разви сериознпо през последните месеци. Много фабрики, много нещо. Чак от съседни общини карат служители..
4
 
6
 
2
преди 4 години
Няма профилна снимка
Вицове за лековерни.
4
 
15
 
1
преди 4 години
Няма профилна снимка
Това ***, което е племеник на Петър Стоянов и чиято първа работа е зам. кмет на Пловдив що не вземе да обясни, че робите от тоя бранш получават по 600-700 лв. и работят в сградата на кмета Тотев.