Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

СТО предупреждава за последиците върху търговията в случай на Brexit

Евентуално излизане на Великобритания от ЕС ще доведе до безпрецедентни преговори с останалите 161 страни членки, коментира генералният директор Роберто Азеведо

1
 
3
 
6
khao до: alphaomega
преди 4 години
Няма профилна снимка
демонстрираш типично робско поведение в изказа си, вероятно си фен на Путин :)
2
 
4
 
5
MZ/X до: alphaomega
преди 4 години
Няма профилна снимка
Ако манипулирането на хората действаше толкова лесно, тогава никъде по света нямаше да има класически открити диктатури!
Защо не успяха СССР да манипулира през 1956-та година унгарците и през 1968-ма година чехите, че се наложи с такове да ги вкарват в “правия“ път?

Не са малко и колониите в света, които с референдум станаха независими! Демокрацията не винаги работи идеално, но никой не е измисли по добро нещо от нея!
5
 
19
 
4
преди 4 години
На практика излизането от ЕС е възможно само при евентуален разпад на ЕС. Иначе НЕ!.

А тези референдуми се правят със цел затвърждаване на статуквото и успокояване на страстите (когато националистите се активизират). Освен това реално няма никакво значение как ще гласува масата.
Кукловодите винаги докарват (манипулират) резултата до 50:50 и в последния момент изгодната страна "магически" взема превес. Тоя филм сме го гледали десетки пъти вече..
Демокрацията е абсолютна илюзия и в същото време е почти перфектната система за контрол. Демокрацията във вида в който съществува днес е вид корпоративен фашизъм. Изборите нямат никакво значение защото законите и политическия тренд се определят от едрите капиталисти.
Ако изборите и референдумите наистина имаха силата да определят или променят статуквото, отдавна щяха да си премахнали и щяхме да си караме със класически открити диктатури. Само че робите които си мислят че са свободни са по продуктивни, и затова имаме "демокрация".
7
 
6
 
3
преди 4 години
Лицемерите смешници се хванаха в мрежите си и си мисля ,че това е като едно време при британската империя когато умориха милиони от глад и т.н.

Тези смешници имат 500% общ дълг и незнам дали въобще може да се оправят защото балоните им са много като почнем от жилищата и т.н.

Опасното е ефектът на доминото поради голяма взаимосвързаност на финансите може да се стигне до граждански размирици ,хаос и войни

Положението е много сериозно и затова пиша - https://www.facebook.com/atanas.shalapatov/posts/1752811994997027

Редовите граждани не знаят истината и може да станат гражд.войни - например германците си мислят ,че спасяват гърците но те спасяват немските и френски банки и т.н.

ТРЯБВА ДА СЕ ОБЯСНЯВА
7
 
7
 
2
studioaa до: Nathan
преди 4 години
Този пост само доказва, как точно работи промиването на мозъци от страна на медиите. Алекс Залмънд, този който искаше независимост на Шотландия през целия си живот е бил крайно-ляв Маоист, комунист, който бива яростен привърженик на ЕС. Комунист националист има такова чудо, или този ще да е първия?? Може ли ти да искаш независимост на страната си, за да я поставиш в състояние на зависимост от брюкселските бюрократи?
4
 
14
 
1
преди 4 години
Няма профилна снимка
Голяма част от англичаните , живеят все още ментално във времената на колониалната система и подобни, разумни, доводи ще бъдат отхвърлени от тях.Договарянето на търговските споразумения, сключени от ЕС, е само малка част от това, пред което ще са изправени англичните при положителен вот.Шотландските националисти вече подготвят втори референдум и се канят да развеят шотландския национален флаг.