IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Димо Димов

Съосновател на Солид Фил ООД

10:03 | 01.06.16 г.
Автор - снимка
Създател
Димо Димов

През 2013 г. Димо Димов и Пламен Бързаков основават Солид Фил, която се превръща в първата българска фирма, изцяло занимаваща се с 3D принтиране и прототипиране.

Основната дейност на компанията е разпространяването на приложенията на триизмерния печат на българския пазар и региона.

Чрез трите основни метода за принтиране Солид Фил и комбинирането им с различни други методи за производство на пластмаса и метали, компанията предлага пълен набор от услуги за прототипиране и производство на детайли в кратки серии.

Димо Димов е търговски директор на Солид Фил и като такъв е отговорен за разпространението и интегрирането на услугите на компанията в различните индустриални и комерсиални бизнес сфери.

Благодарение на натрупания академичен и професионален опит на Димов в Холандия и Италия фирмата успява да пренесе западноевропейския професионализъм на местно ниво, като запазва индивидуалния подход към всеки клиент и проект.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 13:25 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още