Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Имената на бизнеса

Д. Бобева: Не е коректно да се твърди, че не изпълняваме критериите за еврото

Най-трудно постижим е фискалният критерий, коментира пред Investor.bg преподавателят по финанси и вицепремиерът по икономическото развитие през 2013-2014 г.

   1| 2    
3
 
3
 
16
kalendar до: misanthrope
преди 3 години
не, пич. И двамата имаха нужда от Ореха, каквото и да прави, поне до местните избори. Ама материята ти е сложна, за това го оставям така.
И не обяснява защо имаше протести срещу Ореха, а не срещу...който и да го е крепял. Бил неморален...бил направил глупости...е сега се правят повече глупости и не са по-морални от него...Ама не виждам протести.
2
 
2
 
15
misanthrope до: kalendar
преди 3 години
Няма профилна снимка
Човек, на глупав ли се правиш?
Обясних ти, че среднен можеше да покаже ако беше морален, и това няма нищо общо с компетентността
Обясних ти също,че Местана и всъщност Р.Овч а не Станиша го направиха премиер и го крепяха като премиер. Няма как да им покажеш среден пръст и да си управляваш, щяха веднага да го свалят. Тоест можеше или да се оттегли или да седи и да търпи да го плюят
2
 
3
 
14
kalendar до: misanthrope
преди 3 години
Тъй де...ама в същност не е тъй. Можеше да покаже мноооого рано среден пръст на Станиша и Местана и да си гледа управлението, ама нема дупе. А обяснението ти не казва защо срещу Ореха, а не срещу Местана и Станиша.
1
 
6
 
13
misanthrope до: kalendar
преди 3 години
Няма профилна снимка
И на теб обяснявам просто, умен и компетентен е МНОГО различно от честен и морален. Орешарски е изключително способен и компетентен, но не и принципен и морален. И противно на това, което Баце се опитва да ви внуши, премиерът не е някакъв самодържец, който сам решава и контролира всичко. Нещата в държавата зависят от много хора и фактори. Орешарски нямаше какво друго да направи, освен да подаде оставка или изобщо да не се захваща, АКО беше морален, но той не е
1
 
5
 
12
misanthrope до: DutyFree
преди 3 години
Няма профилна снимка
А ти пак не си си изпил хапчетата. Сега ще ти обясня просто - за мен и за децата ми има и ще има много неща тук и навсякъде където отида, защото съм умен способен и красив.
За мазните некадърни *** няма нищо тук и никъде по света и няма и да има. Те не си признават че са мазни и некадърни, а обвиняват всички останали за това,че за тях няма и няма да има нищо, и понеже нямат друга работа ( понеже са мазни и некъдърни) по цял ден псуват по форумите всички останали. С течение на времето развиват патологична омраза към околните, изблици на неконтролируем гняв и започват да пишат все повече и по-дълги, изпълнени с обиди и омраза постове, използвайки главни букви, за да подчертаят, че им се крещи.
Необяснимо е, защо модераторите на форумите допускат това, както и защо психиатрите и полицията позволяват, да се разхождат на свобода, след като са развили споменатите психични отклонения

1
 
6
 
11
kalendar до: DutyFree
преди 3 години
тебе няма ли вече да ти изтрият профила?
3
 
6
 
10
DutyFree до: misanthrope
преди 3 години
Няма профилна снимка
Ясно, Я ПАК, ХВАЛИШ СТАНИШКО ОРЕШКО И ПЕЕВСКИ ЛИ??? хахах

КОЛКО СИ П.РОСТ ЗАНЕШ ЛИ ВЪОБЩЕ????

ДАЙ ФАКТИ, АЗ ЩЕ ТИ ДАМ САМО ЕДИН КОСТИНБРОД И КТБ, ТОВА НИ ВЪРНА ЗА ЕДНА ГОДИНА НАД 10 НАЗАД И ВЕЧЕ МИНАВАТ... И ЗА ДЕЦАТА ВИ НЯМА ДА ИМА НИЩО ТУК В БЪЛГАРИЯ ЩОТО СТЕ Ч.УГУНИ МАЗНИ И НЕКАДЪРНИ!!!
1
 
6
 
9
kalendar до: misanthrope
преди 3 години
хубаво де...ама защо протестите бяха срещу Ореха:)
2
 
10
 
8
преди 3 години
Няма профилна снимка
Аз пък мисля, че стандарта ни на живот и работната заплата куца - 30% от всяка обществена поръчка се краде и се знаят КОЙ, но политическия чадър ги пази.
1
 
4
 
7
data до: kalendar
преди 3 години
Няма профилна снимка
Ми , не съм съгласен . проблема беше и си остава в БСП за което си и платиха де :)