Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Колко пари са необходими за стартиране на бизнес?

Ако искаме да имаме предприемаческо общество, трябва да сме толерантни към грешките, според експерт

   1| 2| 3    
0
 
0
 
23
преди 3 години
Момчета, с негативни хора не споря и не обсъждам нищо! Аз инвестирам и печеля от интернет, не ходя на работа другаде! Справям се много добре! А относно инвестициите, може да се започне буквално с 10$, знам го от опит! А да се вземат кредити без опит в инвестирането е самоубийство!
,,АКО ИМАШ МАЛКО ПАРИ, ЗАПОЧНИ БИЗНЕС!АКО ИЗОБЩО НЯМАШ ПАРИ ТРЯБВА ДА ЗАПОЧНЕШ БИЗНЕС ВЕДНАГА!
Казал го е ДЖОН РОКФЕЛЕР аз няма да коментирам!
2
 
1
 
22
deant до: deant
преди 3 години
..темата..
2
 
2
 
21
deant до: misanthrope
преди 3 години
Машините не само за капацитет. Дори личното ми мнение е, че капацитетните машини дават по ниско качество. Друго няма да коментирам. Не ми се спори с човек, който защитава нелегалната работа в гараж, защото това дори не е по ремата.
0
 
2
 
20
misanthrope до: deant
преди 3 години
Няма профилна снимка
Има три типа хора - такива, които във всичко виждат проблеми, такива, които във всичко виждат възможност и такива, които нищо не виждат, щото не им се гледа ( ловечето са такива)
Ти сам си отговори от кои си. Стартирал ли си ти лично някога каквото и да било или работиш във фирма за трудова медицина?
Не е единственото конкурентно предимство цената. Конкурентно предимство е, че на същата цена нещата се правят по мярка от място и по изискване на клиента и с какъвто той си избере обков и т.н. Ако имаш добър мебелджия това е безценно ( като сме подхванали темата за мебелите) А за да правиш тези неща, не ти трябва машина за 100К с капацитет 40 гардероба на ден.
5
 
5
 
19
deant до: misanthrope
преди 3 години
А такъв ипотечен кредит... няма как да стане... затова говорех, че с общи приказки като в статията няма как да стане. Ако говорим за търговия съм по съгласен. За производство - твърдо нИе.
5
 
2
 
18
deant до: misanthrope
преди 3 години
хаха ти виждал ли си такива, които да плащат данъци и осигуровки? Няма как да стане, защото веднага губят единственото си предимство пред легалните фирми - ниската цена. Но не е там проблема. За да направиш цех за мебели дори да си бил легален трябват много над 500к, защото само една машина кадърна струва между 70-100к, чисто нова.
0
 
6
 
17
misanthrope до: deant
преди 3 години
Няма профилна снимка
Както вече казах, вземането на кредит е тегаво. Не пречи обаче след като си тествал пазара и виждаш че има потенциал, да се вземе ипотечен кредит да речем като частно лице и да се инвестира. Риска е голям да, но всеки си преценява. А бачкането в гаража.. тези всички изисквания мога да ти кажа, че почти никой не ги покрива. Ако си бачкаш сам в гаража, с още един двама човека да кажем, правиш гардероби, кухни и т.н. регистрирал си фирма, плащаш данъци и осигуровки, направо си си легален. Разбира се могат да ти дойдат на проверка и да те глобят за това, е нямаш фирма за трудова медицина но...
1
 
4
 
16
deant до: misanthrope
преди 3 години
не знам в коя сфера може да е легално бачкането в гараж... има толкова много изисквания които трябва да се покрият за да ти е годна базата за легално бачкане. Прах във въздуха, пожартобезопасност, битови условия... Да не говорим за работното време, което в българия е твърдо и не е гъвкаво. Но аз говорех предимно за производство (защото тюфляка от статията говори общо за всеки бизнес), а не за писането на код или сглабянето на компютри, което е модерно в днешни дни и се нарича IT Business. Успех да вземеш кредит с тия параметри.
2
 
6
 
15
преди 3 години
Няма профилна снимка
Еех. Ако в стартирането на бизнес бяхме толкова добри, колкото сме добри в даването на съвети за стартирането му в България щеше да има стотици хиляди фирми с милиони различни идеи, коя от коя по-оригинални. Вместо това броят на фирмите в България ... намалява. Непрекъснато
0
 
6
 
14
misanthrope до: deant
преди 3 години
Няма профилна снимка
Напротив, бачкането в гаража ( айде да не е нелегално) си е старт. От тук вече говорим за ръст, но вече си тествал пазара и имаш наложен поне до известна степен продукт и модел. На такъв етап вече може да се търсят и инвеститори и да се търси и кредитиране (макар че е тегаво с кредит) Разрастването вече е друга много сложна и обширна тема. В момента говорим за стартиране