Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Софтуер

Растежът на българската софтуерна индустрия се забавя леко

Въпреки това за 2016 г. приходите ще минат 1,995 млрд. лева и ще са равни на 2,25% от БВП

0
 
3
 
2
MvnJ до: ivan.ivanov
преди 3 години
Няма профилна снимка
Точно в IT сектора към момента такива работодатели дори да ги има са единици, така че твърденията ти не са валидни. Дефицита на кадри не е само в България, той е повсеместен във всички държави. Ако някой мисли в перспектира и има желание да устрои живота си в сигурна държава то Западна Европа е по-добрия избор, но заплатите в България в момента са такива, че изкушават дори добрите да останат.
1
 
4
 
1
преди 3 години
Няма профилна снимка
Как няма да има недостиг на кадри, след като все още компаниите в България се опитват да прецакат своите служители?!? Не мога да повярвам, че все още чувам от работодатели въпроса "Имаш ли нещо против ако НЕ те осигурявам на реалната сума от възнаграждението?" Такива работодатели не виждат по-далеч от носа си. Това животно не си ли задава въпроса "Как ще просъществува моята компания, след като мамя своите най-ценни активи?" Няма ли отговор на въпроса "Какво кара моите служители да напускат?"
Един съвет към всички, които търсят нова работа...По-добре намерете коректен работодател в Западна Европа и емигрирайте. Не си губете времето с измамници в България.