Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Други

Разходите за образование се увеличават без особен ефект за качеството му

За осем години те растат с 43%, или близо 940 млн. лв., като през 2015 г. достигат около 3,1 млрд. лв., пише в анализ на ИПИ

   1| 2    
0
 
0
 
12
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Г-жо или г-це Маринова, кои точно разходи за висшето образование нарастват 4 пъти - държавните, собствените, на студентите, на вузовете ли, и що не ги написахте поименно в дела разходи, че да видим къде всъщност отиват парите - за администриране, техника, технологии, обучение, сграден фонд, парно, топло и прочие, защото така не казвате нищо конкретно!
2
 
3
 
11
khao до: scott
преди 1 година
Няма профилна снимка
за нищо, извинен си
1
 
4
 
10
scott до: khao
преди 1 година
Няма профилна снимка
обяснявам само по веднъж. сори.
4
 
3
 
9
khao до: scott
преди 1 година
Няма профилна снимка
така де, още от първия път те разбрах че образовението за теб е излишно и си го пропуснал. От всичкия джибриш дето пак изписа, разбрах че отговора на въпроса ми е ДА, всеки образован става професор, хахахахаа :) ти си истински скот
8
 
5
 
8
scott до: khao
преди 1 година
Няма профилна снимка
оф, пак ше обяснявам на бавноразвиващиа се, мойта бърза мисъл!
Слушай много внимателно! Начи: на 18 имаме един свръхобразован младеж, ама от биомасата. Живота му е за живеене, а не предначертан. Та, кво ше му се случи на 18 у БГ-то? Ако иска да има пари, стандарт и хоризонт има следните предложениа - наркодилър, сводник, рекетьор, крадец на коли. От другата страна е предложението: още мнооого труд, за да стане професор, малко над работещия беден. Ей затва ТВЪРДЪ, че орбазованието у БГ е излишно. Избора ни биомасата е предопределен. ПУСНИ ОЩЕ ПАРИ ПО ПРОГРАМИ, ДЕЛЕГИРАЙ БЮДЖЕТИ....муахахахахахаха

2
 
2
 
7
khao до: Стоян Петров
преди 1 година
Няма профилна снимка
пази боже образованието да стане стока ... спекулантите на тази стока ще управляват света :)
4
 
7
 
6
преди 1 година
Няма профилна снимка
Образованието ще има смисъл, когато стане като у нас в Америка. Всеки второкурсник който става, получава предложение от фирма за стипендия и работа по нейни проекти. Преподавателите(не безвъзмездно) им помагат към кого да се насочат. С две думи познанието е стока. У вас всеки наследява една от професиите на родителите си, за да могат да го тикат напред. PS Мнението няма претенции да е меродавно и не е препоръка. Патриархалният строй е изключително устойчив.
4
 
7
 
5
khao до: scott
преди 1 година
Няма профилна снимка
Всеки който се образова ли става професор бре, чобан ? Значи като почнете да ги говорите едни кръчмарски без грам разсъждения, .... думи нямам. Статията отчасти описва хора като теб, необразовани но с претенции на големите разбирачи. така и Импа, горе пише за образование ... и той се сети за няква друга случка зада ни напомни пак що за расист и утайка е.
4
 
7
 
4
преди 1 година
Няма профилна снимка
ужъсът е посуе!
Ами ако, така да кажеме, некой земе, че реално се образова? Какво ше работи след това? Сводник, рекетьор, наркодилър за мноооого пари или професор за малко?
Изборъ си е ВАШ! ЕЙ ЗАТВА НЕМА ОБРАЗОВАНИЕС, НЕ ЗА ДРУГО. ПРОСТО ЖИВОТА ГО ДАКАЗВА КАТО НЕНУЖНО У БГ-ТО. Колкот повоче образование - толкова по-мизеруваща личнос. въпреки пропагандес, че е обратното. Това за биомасата, де. Правилните хора си се образоват правилно и са си дообре.
1
 
14
 
3
преди 1 година
Няма профилна снимка
Не съм съгласен, че няма резултати, има, но просто са с отрицателен знак! Всяка година просто констатираме, че нещата са станали по-зле, но никой и не е помислил да смени чиновниците в министерството, които са реално отговорните за това!