Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Хардуер

Apple обмисля правни действия срещу имиграционния указ на Тръмп

Най-голямата корпорация в Америка ще продължи да оказва натиск над Белия дом, за да обърне хода на нещата, твърди Тим Кук

1
 
0
 
7
khao до: Kosto
преди 2 години
Няма профилна снимка
овчо, щом баща му е сириец той какъв е ? по твоята логика сигурно е швед.
и е изоставен защото белите му баба и дядо не са искали майка му да се среща с баща му. (тоест зарязан е от белите, не че сирийците не са бели де)
Като се опитваш да обориш истината с частична такава само се излагаш ... по добре мълчи като тоя долен расист Импа.... виж как си отвори устата и кво голямо ла.йно лапна!
3
 
3
 
6
Kosto до: khao
преди 2 години
Агне, само баща му е сириец и като такъв го е зарязал още като бебе, съответно никога не го е виждал. Изоставил детето си. Стив е отгледан от бели американци. Добре ли е това за Сирия?
1
 
2
 
5
khao до: majnata
преди 2 години
Няма профилна снимка
ама днешните потомци на тая цивилизация с удоволствие биха ти боднали кочана у аспуха
----
многократно съм ти казвал, не прави генерални изводи за всички от личните ти приключения из близкия изток ... без проблеми ще ида в Иран, купи ми билет и тръгвам !
2
 
2
 
4
khao до: majnata
преди 2 години
Няма профилна снимка
Стив Джобс е сириец ... а той е основателя, Ае сега да видиме още колко ще се излагате вие двамата малoyмници ... особенно първия най-отдолу.
5
 
3
 
3
majnata до: khao
преди 2 години
Може да се е зародила нейде там из Месопотамия , ама днешните потомци на тая цивилизация с удоволствие биха ти боднали кочана у аспуха , или биха ти резнали гръцмуля ако си ного отворен...

5
 
4
 
2
преди 2 години
Няма профилна снимка
Прав е, САЩ са възникнали на основата на емиграцията и това ги прави силна. Умовете от закостенялите стари държава на които им се прачи да развият таланта си отиват там.... и за това и станаха най-силната в света.... иначе винаги ще се намери някой комплексар който да е толкова неграмотен, че човек от другия край на света да му вземе работата на негова територия, и да си мисли че като изгони въпросния човек той самия ще поумнее :):) .... така преди са говорили за италианците, немците, после за латиносите ... сега за арабите.
Тръгнал мазния расист Импа да казва кой е цивилизован и кой не .... глyпако, човешката цивилизация се е зародила там !
6
 
15
 
1
преди 2 години
Нека от Ябълчицата изброят колко висококвалифицирани специалисти от Иран, Ирак, Либия, Сомалия, Судан, Сирия и Йемен работят за тях в САЩ - Доналдът може да направи специално изключение за тях. Мислех, че това е високотехнологическа компания, а не козарник или плантация за опиумен мак, но може и да греша.