Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Bloomberg TV

В търсене на идеалното CV

Днес хората трябва да бъдат по-аналитични и гъвкави, защото бизнесът е динамичен и професиите много ще се променят, твърди експерт

0
 
2
 
3
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
Сега им гледам и примерните CV. Откраднали са политиката на социалните мрежи. Цитати с мъдри мисли без връзка с работата, споделяне на много от личните навици и пътувания. Дори иконките по CV са с форма на сърчица и фирменото лого на Фейса. Най - отдолу на фирмения си сайт лепнали Фейсбук, Туитър и Инстаграм. Ако тоя стил ще е Новият корпоративен стандарт - на мен отсега ми се гади! Не беше ли по-просто да вкарат изискване кандидатът да дава линк към Гейбук профила си, и да не се мъчим взаимно?
0
 
2
 
2
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
И пак продуктово позициониране на Епъл! Обзалагам се, че и един цент не са получили за това от многомилиардните. Точно тия, де се пишат на много иновативни и разчупени - попадат в капана на синтетичния имидж и наложените от някой друг правила на живот. Визирам фирмената политика на изгнилата ябълка!
0
 
3
 
1
преди 9 месеца
CV с описание на "постигнатите резултати" може да има един специалист Продажби или мениджър Продажби. Напр. постигнах това и това, продадох толкова и толкова. Програмистът също може да напише - участвал съм в такива и такива проекти, написал съм такъв и такъв код.
Какво правят останалите, които не се занимават с производството и продажбите? Напр. какъв резултат може да има един офис мениджър, асистент, счетоводител или касиер? Подходът трябва да е ориентиан към сектора и професията. Иначе е по-добре да си останем с шаблоните.