IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Организират обучение за добро корпоративно управление на публични дружества

Дружествата ще имат възможността да се запознаят в детайли с промените в Националния кодекс за корпоративно управление

17:50 | 07.02.17 г.
<p>
	<em>Снимка: Олег Попов, Investor Media Group</em></p>

Снимка: Олег Попов, Investor Media Group

Националната комисия по корпоративно управление организира обучение на тема „Отчитане на корпоративното управление“, съобщи БФБ – София.

Обучението се организира в контекста на промените в Закона за публичното предлагане на ценни книжа (ЗППЦК), с помощта на Българска Фондова Борса - София АД и Асоциацията на директорите за връзки с инвеститорите в България.

Дружествата ще имат възможността да се запознаят в детайли с промените в Националния кодекс за корпоративно управление. Специално внимание ще бъде обърнато и на Картата за самооценка на корпоративното управление и Декларацията за корпоративно управление.

Лектори ще бъдат водещи специалисти и преподаватели в областта. Участниците ще имат възможност да зададат своите въпроси и да участват в дискусии по представените теми.

Обучението ще се проведе на 20 февруари 2017 г. в Конгресен център Глобус, конферентна зала „Европа“, гр. София, на адрес: пл. Македония 1 (сградата на КНСБ), между 12:00 и 17:00ч. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 08:11 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още