Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

САЩ

Алтернативни факти от алтернативен свят

Доналд Тръмп изнесе поредното запомнящо се шоу в Белия дом и обяви нова война на медиите

   1| 2    
0
 
0
 
13
kalendar до: Mavi Goz
преди 9 месеца
Аз написах същото вчера в дневник и получих 30924823094 минуса... Това русофил да си...
1
 
3
 
12
преди 9 месеца
Бахт..и ужаса било това в САЩ :( Откак Тръм дойде им разказа играта :((( Само гадните капиталисти от Уолстрийт дето казваха преди изборите пред медиите, че уж го мразят се радват. Американските чорбаджии и чалгари изедници ;)
1
 
5
 
11
преди 9 месеца
Инвестор подготвят преврат в САЩ ;) Америка се разпада :)))))) Все едно чета апокалиптичните предсказания от преди 10 г. в тема ''политика'' :))))

''Последните няколко седмици подкопаха доверието към Доналд Тръмп. Пропаднал пред съда указ за спиране на бежанци и емигранти от няколко страни, непрекъснат дебат за контактите с Русия на вече подалия оставка съветник по сигурността Майкъл Флин, увеличаващи се критики от страна на собствената му партия, опустошителни данни от допитванията до общественото мнение: първите четири седмици на Тръмп в Белия дом представляват неуспех, хаос в комуникацията, критика в собствените редици и безпомощност в министерствата''
3
 
8
 
10
comet до: Mavi Goz
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
‚Американските медии‘ са срещу Тръмп, защото заради финасовият балон ‚елита‘ (техните собственици) нямат алтернатива (друга освен глобализацията, т.е. обръщане гръб на обикновенните американци и западноевропейци), ... защото при свиване/затваряне следва изпепеляващ финансов срив за западната финансова система (разпад на империята с промяна на статуквото в света).
6
 
11
 
9
Mavi Goz до: majnata
преди 9 месеца
Сутринта на опашката за наливно олио една жена каза, че Сорос и Ротшилд щели да откриват американско посолство във Вашингтон... Щот немало кой да координира Американската пролет срещу Тръмп... хихи...

6
 
6
 
8
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
От манипулацията по-опасно оръжие няма, като целта е по-голяма експлоатация (която в ‚развития запад‘ е в пъти повече отколкото в ‚относително независимият свят като Иран, Русия, Китай, ... ‘!) Това е силата на ‚развития запад‘, където гражданите (и особенно робите в колониите) работят в пъти повече, т.е. ограбеното от тях и заделено за завоюване на нови територии е също в пъти повече.
Интересен въпрос е колко пъти повече?
Финансовото заробване на гражданите (не коментирам робите из колониите) (като вътрешен и външен дълг, такси, данъци, ...) в ‚развития запад‘ е в пъти по-голямо. Дори само издадените финансови пари (дългове заробващи бъдещите поколения) са 100 пъти повече (отколкото в ‚относително независимия свят‘), което е математика и си заслужава упражнението всеки сам да си го доизясни.
Експлоатацията обаче има различни измерения като: финансова; манипулативна; принудителна; ...). Щом във финансовата сфера ‚развитият запад‘ е 100 пъти „по-напред“, не може ли да се очаква той да е също толкова по-напред и в по-трудните за сравнение (но взаимно зависими) сфери като манипулативната (медийна, политическа, образователна, ... ) и принудителната (полицейска, военна, ... )!
Сега, при паритет на военните междуконтинентални ядрени арсенали, ... тогава въпросът е какви са другите бомби във финансовата, манупулативната и принудителната сфери, ... къде там напреженията са най-големи (тук ‚запада‘ е в пъти по-уязвим), ... , но и къде натрупаният опит за терористично/манипулистично взривяване на конкурентите са най-големи (тук ‚запада‘ засега е демонстрирал ‚завидни‘ предимства)!
1
 
9
 
7
majnata до: Mavi Goz
преди 9 месеца
Сорос и Блумбърг нямат родина и патриотични скрупули...
6
 
14
 
6
Mavi Goz до: majnata
преди 9 месеца
Абе едно е да плащат в Украйна или България и да свалят правителства, ама да го правят у дома си и да си бутат собствената си къща... Ама те са май безнационални - нали са комунисти, начи може... хихи... Тамън и американците да видят на живо как се прави държавен преврат... хихи...
4
 
11
 
5
majnata до: Mavi Goz
преди 9 месеца
Докато Блумберг и Сорос плащат тъй ше е ...то е ясно и тука.
4
 
22
 
4
преди 9 месеца
Абе Нанделсблат може да си пише в Германия каквото иска за Тръмп, но американските медии, които воюват със законния, току що избран президент, копаят гроба на Америка! Тръмп не ми е тъст, нито кой-знае колко симпатичен, но не мога да разбера, наистина ли не си дават някои хора сметка какво правят? Тръмп ясно каза, даже на прекалено висок глас какво иска да направи като президент - да върне производството в САЩ, да спре лавината латиноси, които нахлуват през мексиканската граница, да спре да плаща американски пари за ивропейска сигурност, да размаже ислямския тероризъм, да се разбере с Русия как ще го карат без да се замерят с ракети, да премахне неефективното пръскане на пари в некви социалистически блянове на Обонго... И хората го избраха! Казаха: да, направи го, подкрепяме те!
Това е!
Всичко останало е пе^дал-либералните технологии на Сорос - протести на платени бройлери, речи на безполови комедианти и музиканти, денонощни медийни истерични помии...