Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Последен шанс за европейската шистова революция

Великобритания ще бъде принудена да търси гаранции за енергийната си сигурност, пише в анализ Politico

   1| 2| 3    
0
 
1
 
30
khao до: Pyramid
преди 3 години
Няма профилна снимка
все си мислех че "химикалите" са проблема, не си спомням какво са написали по тази тема, но предполагам че е същото с рудата от която са били направени а е стояла в земята милиони години
0
 
1
 
29
khao до: Mavi Goz
преди 3 години
Няма профилна снимка
трудно мога да отговоря на такъв неук и неадекватен въпрос ... иначе да, за същия университет говоря
0
 
2
 
28
Pyramid до: SickSix
преди 3 години
Чи к'во му й? Ако у Африката наистина са си супер. Са'о взе да им писва от чак ТакъФ ра'атлък и са юрна'а у простата гейропа. Шашкъти ваксини.
2
 
4
 
27
преди 3 години
Няма профилна снимка
Бе шистов газ.. В България има мораториум за всички видове енергия, ядрените ни реактори паяжина хващат тея газстанция искат да ни правят. Като ви е скъп бензина - има велосипеди, Фандъкова ще начертае велоалеи и готово. Природата ни ще се запази и хората ще са по щастливи, като в Африка.
2
 
4
 
26
Pyramid до: Pyramid
преди 3 години
Лек земетръс, 10 см приплъзнане но слоевете, и заварка/резба дават фира. Какво правим с отровите? Особено, ако кладенецът вече е запечатан...С тяхното безумно дупчене колко шахти ще клекнат, знаем ли?"- А, ние вече не ползваме сондажа, оправяйте се, сОри." ? Много сме лековерни някои.
4
 
4
 
25
Pyramid до: khao
преди 3 години
А какво казват от МИТ, че става с тръбите, които остават долу завинаги? Не текат всичко дупки веднага, така е. А утре, след година,,-пет-десет?
1
 
4
 
24
преди 3 години
А, относно осъществимостта на процеса на мултиплексирано сондиране /абревиатурата, през англичански/ те са навсякъде около нас, просто, трябва да се огледаш, познавайки концепцията...Която тъпите "експерти" не се престашиха да чуят но, за сметка на това, един доцентин има нахалството да напише, че не била имала общо...Със себе си. Значи, не чул, не видял, ама "знаел", че това, дето не е ни чул ни видял, било нямало общо с /да допуснем/ друго, което също не е ни чул, ни видял. Но, последното доказва единствено простотията на двуногите, нагло твърдящи, че били "сапиенс".
2
 
3
 
23
Pyramid до: khao
преди 3 години
Доказателства? Продават ти газ. Ако откриеш евтин у дома си и много, спираш да купуваш, о хората пари искат. ТОВА върши ли работа?
1
 
3
 
22
Pyramid до: StraightForward
преди 3 години
Какво искаш от мен, объркани човече? Що не си пиеш хапчетата? Или. Наполеон, Александър Македонски и Хитлер от другата палата ти ги крадат? Кажи на докторите, може пък, да ти дадат тайно и лично, още една доза. Дори санитарите ще те пазят, ако им обясниш, бе Ти си Техният Човек.
1
 
9
 
21
преди 3 години
Няма профилна снимка
Шистовата революция имаше политическа цел - сриването на цените на петрола в ущърб на Русия, която вече не е актуална. Сега е необходима по-висока цена на петрола, за да цакат китайците да се набутват. Парадигмите се сменят като памперсите на Сорос. Но, добре, де, Лондон къде ще дупчи, като площта на кралството е колкото на бивша Югославия? Може би под Бъкингамския дворец, ама да не вземат да надупчат кралицата по погрешка. Тя може и да им прости в името на просперитета, но ще запази мъничко радост и за себе си.