Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

НЗОК навърши пълнолетие

Реформата в здравния сектор така и не беше завършена, а системните грешки се натрупват и струват скъпо

1
 
0
 
4
khao до: Императорът
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
що за извратена държава е тази в която всеки селски съдия може да вкара Дянков в затвора ? .... изглежда ли ти позната тази пoвъpня ? ... за домашно да познаеш кой гъ.з е измисли!
1
 
4
 
3
преди 8 месеца
А дянков, който открадна 2 МБ от здравните вноски на хората, защо е на свобода? В нормална държава щеше да бъде обесен !!!
1
 
5
 
2
преди 8 месеца
Помня, когато измислиха НЗОК. Аз -окрилен, че ето: вече ще бъде справедливо - плащаш, за да получаваш и че превантивната грижа за здравето е нещо мъдро и чудесно - на бегом и щастлив си платих първите вноски... видях обаче, че първата работа на разбойниците от НЗОК бе да си построят позлатени офиси и да си купят лимузини, а зимата травматологията в районната ни болница затвори поради липса на... гипс - и тогава реших, че при всяка възможност ще цакам тия мерзавци.

Здравеопазването ни е изродено и извратено - честните платци на осигуровки, разболеят се ли - обикновено са принудени да снасят пак, защото "направленията свършиха", а в болниците е гмеж от неосигурени хъхреци, които обаче имат винаги "права", а най-големият некоректен и мошшшшшенически платец на осигуровки е ДЪРЖАВАТА !!!

Под солидарство НЗОК разбират едни да плащат двойно, за да могат други да ползват услугата безплатно - долу НЗОК.
3
 
1
 
1
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
еми ... време е да почне да работи и да се самоиздържа като всеки 18 годишен младеж ... свърши училището, ае да бачкате