Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Приливната вълна е прекъсната

Върху неспособността на популистите да предлагат разумни решения трябва да се концентрират сега и политиците във Франция и Германия, коментира DW

   1| 2    
1
 
5
 
13
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
Нямам съмнение, че тези, които ги избива да комунтират Русия по всеки повод, дори какво е ял боко днес, или защо днес времето е хубаво, са лековати хора с комплекси.
2
 
7
 
12
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
Първо, партиите в Европа, които я съсипаха, . водят политика срещу хората и за да унищожат партиите, които мислят за народа, ги нарекоха популистки. Това прави у нас и ГРАБ, начело с ъс селското явление Боко. Второ, сега вземат политиката на популистите, за да останат на власт. Това направи Мюте. Трето, ние сме бам башка по отношение на Турция и за съжаление винаги губещите.
6
 
3
 
11
преди 8 месеца
"Зад руския романс на Тръмп стои кула, пълна с олигарси
"Блумбърг бизнесуик" разказва как в трудни за бизнеса времена строителният магнат е намерил помощ от хора, свързани с бившия Съветски съюз"

http://www.mediapool.bg/zad-ruskiya-romans-na-tramp-stoi-kula-palna-s-oligarsi-news261433.html
8
 
3
 
10
преди 8 месеца
ШУТИН Е ГЛУПАВ, ЕДИН ЕМЕЙЛ НЕ МОЖЕ ДА ПРАТИ, КАЗВАХА ЧЕ ЩЕЛИ ДА ЗАБРАНЯТ НЕТО С НЕГОВИТЕ ОЛИГАРСИ, КАЗВАХА, ЧЕ ИНТЕРНЕТ БИЛ ИЗМИСЛЕН ОТ ЦРУ ДА ВИ СЛЕДИ, И КАКВИ ЛИ НЕ ОЩЕ ГЛУПОСТИ, КАТО ЩЕЛИ ДА МИНАТ В РАЗПЛАЩАНИЯ В РУБЛИ И ЩЯЛ ДА ФАЛИРА ДОЛАРА !???

ТИ НА НЕКАДЪРНИЦИ КАТО ДАДЕШ МИЛИАРДИ ДОЛАРИ ЗАГРАБЕНИ ОТ ЦЕЛИЯТ ТИ НАРОД КАТО НА ПЕЕВСКИ В БЪЛГАРИЯ, КАКВО ДА МУ МИСЛЯТ, ТЕ ТАКИВА НЯМАТ 8 -МИ КЛАС, КАК ДА МИСЛИ ТАКЪВ ЧОВЕК!???
9
 
6
 
9
redcretin до: Mavi Goz
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
Ти па намери кого да цитираш хахаха :)
Толкоз, популизма си отиде. Запъртък си беше и без това.

5
 
7
 
8
преди 8 месеца
Бе не знам какво е прекъснато... Тези на снимката са способни единствено да прекъснат немия бременност и при всички случаи са с прекъсната връзка с реалността... Щото вече тук-там некои започнаха вербалната подготовка за това, дет ви го пеем от две години че ни чака, а разни едноклетъчни смарт-капиталета тука ми се подпичкваха и ми мереха акъла...

http://www.euronews.com/2017/03/16/turkish-foreign-minister-predicts-religious-war-in-europe
5
 
17
 
7
преди 8 месеца
http://chujdozemec.com/свят-новини/орбан-не-сме-слуги-на-никого-ще-защити/

"Унгарците не са слуги на никого. Ние трябва да защитим независимостта и националния суверенитет. Ние ще спрем Брюксел. Ще спрем масовото заселване и ще защитим границите си. Ние стоим здраво изправени на краката си. Ядем от своя хляб. Не сме слуги нито на унгарските, нито на международните силни на деня фактори“, подчерта Орбан.

Достоен лидер !!!
5
 
26
 
6
преди 8 месеца
Значи тази статия е класически пример за самозаблуждаване или фалшиви новини както стана модерно. На тези избори управляващата партия губи 25% от депутатите си т.е от 41 през 2012 до 31 днес, а Вилдерс печели 5 места от 15 през 2012 до 20 днес или 33% повече. Заглавието щеше да отговаря на действителността ако управляващата партия беше спечелила същата или по-висока подкрепа спрямо предходните избори. Сега опасността от партията на Вилдерс остава и нейното влияние нараства, което е точно обратното на прекъсване на приливната вълна.
6
 
26
 
5
преди 8 месеца
Дори когато "мирни" нашественици нахлуят в Германия и изплюскат 23 МБ евро, заработени от честните немски данъкоплатци, това също е война, защото с тия пари можеха да се родят половин милион германчета, ако чудовището меркел бе решило да стимулира възпроизводството на собственият си народ, вместо да храни завоевателите.

Но война, в която генералите от едната страна са предатели и толерасти, е загубена още преди първата битка.

"Популистите" просто са единственото спасение ик олкото по-скоро, толкова по-добре, защото ще се мине с по-малко сътресения, загуби и жертви. Защото иначе е въпрос на време да се роди новият Малък мустак.

А може би той вече и се е родил, просто още не сме чули за него.
6
 
25
 
4
преди 8 месеца
Колкото повече европейските политици се гаврят със собствените си народи и ги тласкат към гибел, толкова по-силни ще стават "популистите". Не е вярно, че те не предлагат разумни решения, просто разумните решения не се харесват на управляващите толерасти, затриващи европейската цивилизация. Неразумно ли е да защитаваш страната и народът си от терор и геноцид, дори с крайни средства? Коя война е спечелена с толерастия? Защото срещу европа и ВЪВ Европа се води война, но толерастите отказват да приемат и признаят това.
Когато озверял талибанец се качи на камионът и изпомачка 258 мирни хора - включително деца, това е ВОЙНА. Когато други озверели талибанци нахлуят в дискотека и изпозастрелят с шмайзери 118 души - това е война. Война варварска и нечовешка, защото цивилизованият мъж и боец се изправя само срещу други въоръжени мъже и бойци.