Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Bloomberg TV

Симеон Дянков: Българският преход бе половинчат

Излизане от валутния борд без приемане на еврото е немислимо, твърди бившият министър на финансите

   1| 2    
2
 
0
 
13
Иван Митев до: StraightForward
преди 2 години
Навярно имам знания за свойствата на парите, след като първи в света открих световната държавна грешка за неправилно държавно прилагане на парите.

Ясно е, че Вие не сте съгласен с представената от мен истина, че живеем при неправилно държавно прилагане на парите.

Защо не кажете с какво сте съгласен?

Възможностите са: сега живеем при (1) неправилно или (2) правилно държавно прилагане на парите.
1
 
2
 
12
StraightForward до: Иван Митев
преди 2 години
Ама ти да си чувал за свойства на парите !??? Я ги изброй, имаш ли представа за тях!!!
Първото е: средство за спестяване !?? Другите знаеш ли ги !??

смешно е как въобще пишете за неща, за които сте на светлинни години!??

Няма как СТАЛИН И СЕГА МЕКРЕЛ ДА ИМАТ ВРЪЗКА С ПРИЛАГАНЕТО НА СВОЙСТВАТА НА ПАРИТЕ !???

СМЯХ....
2
 
1
 
11
преди 2 години
Най-голямата слабост на досегашните Министри на финансите е, че не зачитат държавната грешка за неправилно прилагане на парите.
Мнозина очакват Министърът на финансите да помогне за спасение от актуални злини. Независимо от знания и опит, Министърът на финансите не може да предпази от актуални щети, защото няма необходимата компетентност.
При създадените условия е невъзможно спасение от злини, защото Министърът на финансите, колкото по-добре работи да подпомогне икономически растеж, толкова по-силен потенциал за множество стопански кризи възниква и щетите са по-болезнени.
Същественото за спасение от актуални злини е от държавата правилно прилагане на парите.
4
 
7
 
10
Стоян Петров до: Mavi Goz
преди 2 години
Няма профилна снимка
Дянков беше най-добрият финансов министър, не защото е кадърен и способен, а защото правеше това което трябва да прави. Задължение на финансовия министър да казва винаги не и да отговаря с да, само когато го попитат "Извинете, не ли казахте". След като го ритнаха, видяхте колко бързо гушнахме едни 16 милиарда заеми.
8
 
10
 
9
Mavi Goz до: bigmamascandal
преди 2 години
"Най-добрият български финансов министър"

Сложих ти + за шегата - досега не беше показвал чувство за хумор... хихи...

Иначе дянков е забавен клоун, ако не дразнеше толкова с местоимението "ни", когато говори за българите и България. Българският му произход изобщо не му дава право да се причислява към хората, имащи отношение към живота тук, останали и даващи смисъл на съществуването на тази държавица - добри, лоши, умни, глупави, но носещи кръста си. България и нейните граждани не са лаборатория за разни пос^ерковци да си правят опити с живи хора и да трупат емпиричен опит за дисертациите си! Аман от наемни опевачки!

4
 
8
 
8
преди 2 години
Като не можем да решим какво е добре за нас, по-добре е дадем на друг да решава вместо нас.
9
 
10
 
7
преди 2 години
Без да подценявам хер Флик и Горанов, Орешака беше също на ниво.
0
 
16
 
6
преди 2 години
Няма профилна снимка
Кратка справка с близката история припомня, че съображенията за изчакване с влизането в ЕРМ2 започнаха при Дянков, а Горанов само ги продължи. Нейсе... Важното е, че е хванал правия път :)
3
 
15
 
5
StraightForward до: s3
преди 2 години
Преди 10 години трябваше да приемем еврото и бяхме готови!!! Но нито един политик явно не ИСКА ЕВРОПА ИЛИ МОСКВА НЕ НИ ДАВА ПАК !!!! КАКТО ДО СЕГА НАД 70 ГОДИНИ!???

ТАКА ЧЕ И ДВАМАТА СА ПИОНКИ И МОЖЕШ ДА СИ НАПРАВИШ СМЕТКАТА КОЛКО СА ДОБРИ ЩОМ НЕ СА УСПЕЛИ С ЕВРОТО ДО ТУК, СТАТУКВОТО ПАК ПОБЕДИ !!! НЯМА ЗА ВАС ЕВРО И НИСКИ ЛИХВИ !?? И СЪОТВЕТНО РАЗВИТИЕ, СМЯТАЙ ТОВА СА 10 ГОДИНИ НА ВЯТЪРА!??
2
 
20
 
4
преди 2 години
Дянков откри топлата вода Тези работи които тои казва ги пиша вече 4 години в Инвестор но тъпите български политици изглежда не четат Инвестор Разликата между мен и Дянков е че аз мога само да пиша а Дянков имаше огромна възможност да направи поне нещо от всичките тези неща за които говори сега Наистина загубен народ сме 27 години вече търпим един измамнически бандитски и отвратително нечестен преход без никаква СПРАВЕДЛИВОСТ и абсолютно никакво ВЪЗМЕЗДИЕ любимите думи в предизборната кампания на Корнелия Нинова Съвсем скоро вероятно ще разберем колко е искрена тази жена