Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Централна и Източна Европа

Беларус - последният трън в очите на Путин

Президентът на Беларус Александър Лукашенко се оказва блокиран в кръстосан огън в една доста по-голяма битка

1
 
4
 
5
преди 1 година
Няма профилна снимка
Тоя дето пише с големите букви, е неуравновесен. В момента имаме уникална ситуация, светът зависи от той е по-луд от Трамп и Путин, аз лично смятам, че първият е по неуравновесен. Всичко може да се очаква, но темата беше за Белорус, там ще действат много меко защото иначе ще размътря силно водата в региона, а това не го искат съседните републики. Освен това Белорус е още по-силно зависим от Русия, нежели Украйна. Привидно са автономни, но крувнат ли надясно не ги чака добро. Доста от ракетните шахти на Русия на тяхна територия са ликвидирани, но не всичките, няма как да се откачат толкова лесно от Русия.
11
 
25
 
4
преди 1 година
Няма профилна снимка
Тръгнат ли с майдани и провокации към Русия в Белорус, ще прекалят този път. Ответния удар ще бъде точен и прецизиран, анексиране на трите прибалтийски републики за една нощ, и без това те са си руски, крупния бизнес там отдавна е в риски ръце. Нали съзнавате че някъкви си натовски базички в тези джуджета държавици ще бъдат неутрализирани в еноминутие. Шведите го прозряха и се върнаха назад към задължителната военна служба, много ги е страх от Русия, осъзнават че при определено по-краен сценарии и те ще го отнесат. Такъв сценарии е добър за нас, поне заради това, че този път балканите ще са във второ действие ако се наложи такова. Познавам балтийския регион много добре, повярвайте ми това което съм писал по-горе е реално. Идва момента Лукашенко да се определи на кой стол точно седи, момента ще е болезнен каквото и да реши.
16
 
27
 
3
преди 1 година
Няма профилна снимка
"...Тогава Русуя анексира Крим през март 2014 г., което доведе до санкции от ЕС и САЩ..."
А кога беше АНЕКСИРАНА ГДР, без всякакъв референдум, без всякакви лиготии? Просто ги АНЕКСИРАХА, напук на международното право и договореностите от Ялта, ненарушимостта на границите след ВСВ и пр. Някакви коментари?
15
 
30
 
2
преди 1 година
там вече ше бъдат "анексирани всички" ако пак почнат с демократични НАТОвски простотии .... :))
25
 
37
 
1
преди 1 година
"Изгубването на известна величина като Лукашенко би било катастрофа за Кремъл, особено ако той бъде заменен от проевропейски лидер."

Майданче ли подготвяте мама ви отровна !