IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Левон Хампарцумян отново влиза в ръководството на Асоциацията на банките

Главният изпълнителен директор на Пощенска банка Петя Димитрова е преизбрана за втори мандат в ръководството на банкерската организация

21:23 | 04.04.17 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Снимка:<em> Investor.bg</em></p>

Снимка: Investor.bg

Общото събрание на Асоциацията на банките в България преизбра за втори тригодишен мандат като член на управителния орган на организацията Петя Димитрова, председател на управителния съвет и главен изпълнителен директор на “Юробанк България”, съобщиха от браншовото сдружение.

Банкерите от ръководството на АББ информираха, че за член на управителния съвет на Асоциацията отново избират Левон Хампарцумян, председател на управителния съвет и главен изпълнителен директор на “УниКредит Булбанк“.

Банкерът вече беше в ръководството на банковата асоциация, а в предишни години я оглавяваше.

Останалите членове от управлението на АББ, които продължават мандатите си, са председателят на организацията Петър Андронов, зам. председателят Виолина Маринова, членовете на управителния съвет Емил Ангелов, Георги Константинов и Светослав Гаврийски.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 21:52 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още