IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Диньо Добрев: Добрите агенции партнират със строители, които работят прозрачно

Собственикът на Ди Ем Ди Брокерс, специализирана в ново строителство в затворени комплекси, гостува в рубриката на Imoti.net „Доверен брокер“

12:39 | 18.04.17 г. 2
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Bloomberg TV Bulgaria</em></p>

Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Ново строителство в затворени комплекси е темата, която коментира експертът по недвижими имоти Диньо Добрев в новото видео от поредицата на Imoti.net „Доверен брокер“. Неговата агенция Ди Ем Ди Брокерс спечели първа награда в категорията „Агенция за недвижими имоти – малък бизнес“ на вторите „Годишни награди на Imoti.net” за 2016 година.

Най-добрите затворени комплекси за момента са в София, а "Младост" все повече се утвърждава като новия бизнес квартал на столицата, търсен от младите хора. При новото строителство некоректните практики са свързани най-вече с обяви с нереални снимки, занижени цени, но според Добрев е само въпрос на време тези играчи да изчезнат от пазара.

От какво трябва да се интересува купувачът на ново строителство и защо „когато човек купува жилище, купува среда за живот“? Кои са най-атрактивните затворени комплекси в момента? Защо добрите агенции за недвижими имоти партнират само със строители, които работят прозрачно? Отговорите на тези и още важни въпроси вижте във видеото. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 19:56 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Имоти виж още

Коментари

2
rate up comment 1 rate down comment 0
watergateory
преди 6 години
"Леко" е неуместен въпроса... :))) Отговорът е *** - не е за пенсионери с пенсии по 200-500 лв.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 2 rate down comment 1
Веск
преди 6 години
Без да се заяждам за тези затворени комплекси ще попитам ако сега си купя как ще плащам таксата като се пенсионирам. Пенсиите за 42 години труд масово са по 200 до 300 лева сега. Плащаш си ток, вода, GSM, интернет кабелна, парно. Да речем 100 лева средно с голям оптимизъм. Остават 100-200 лева. Плащам таксата на комплекса, която при добра услуга може да е и към 100 лева, но даже и на 50 лева аз фалирам. Какво остава после за храна, лекарства....? Ей на този въпрос не мога да си отговоря. Помогнете ми. Кой ми гарантира, че ако съм внасял за пенсия на цятата си заплата ще взема даже и тези мизерни 300 лева, а и кой гарантира, че ще ми стигат доживотно. Ето иде скок на сметките. Ама ако намеря отговора, ще се замисля и за комплекс. А дано, ама... Не се заяждам.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още