Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

ЕК очаква Лондон да покрие разходите за Brexit - в евро

Напускането на ЕС няма да излезе евтино на Лондон, показва проект на документ

0
 
5
 
6
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
ЕС е подписал договори с др. държави САЩ, Китай, Япония и др. Тези договори не са срок от 2-3 г. А са за по дълъг период. И сега след като е участвала и се е съгласила и подписала договора Великобритания излиза и нейните задължения да се покрият от останалите страни това дали е справедлив? и дали според някои умници е юридически издържано ? Така, че ще плати това за което се е съгласила. Дали са държави или ЮЛ или ФЛ правото е близко до справедливостта. При покупка или др. договор често изискват капаро и ако тази страна се откаже то тя губи капарото и ЗАЩО? Защото др. страна или продавача се е съгласил тази стока илидр. което е уговорино го е махнал от щанда за продажба и ако след месец хитреца се откаже то губи капарото, защото за този период този артикул, стока е можела да се продаде и дори на по скъпа цена с по голяма продажба. Така че Великобритания трябва да си изпълни задълженията за подписаните договори и съответните задължения по тях. Сори. Джентълмени и не се правете на ХИТРЕЦ
1
 
9
 
5
red6 до: Mortagon
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Най-накрая някой да схване :)
Не може понеже на някой му хрумнало, че не му е кеф да се врътне на 180 градуса, че и да не плаща. Но така или иначе, това което ще платят като т.нар. 'сметка' по излизането ще им е най-малкия кусур.
2
 
9
 
4
Mortagon до: nobel
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Имаш сключен договор. Искаш да го прекратиш едностранно. Кой според теб трябва да плати неустойката ?!?
6
 
16
 
3
ert до: Необразован
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Не разбирам, защо британците трябва да плащат в евро масрафа на ЕС? Те казаха че не искат да са в ЕС, имаха референдум на който народа си каза думата. Вярно, с закъснение от почти година се задвижи излизането, макар и бавно ще стане. Обаче ЕС да търси пари за да си покрива негови си вътрешни разходи за местене на агенции, за срещи и симпозиуми, нещо не е нормално. Ако британците са вън от ЕС, за къв *еп трябва да плащат разходи на ЕС?
13
 
1
 
2
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Хм... отсвири, щеше да е ако БЕШЕ ШПУТИН, НО ТУКА ДВИЖЕНИЕТО НА ХОРА,КАПИТАЛИ И УСЛУГИ СТРУВА ПАРИ!! И КОЙТО НЕ ИСКА ТАКА ЩЕ СИ ПЛАЩА ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ.. КОЕТО Е ЯВНО ЦЕЛТА НА ТОЗИ ВЕЛИКОБРИТАНСКИ РЕФЕРЕНДУМ ОТ 51/47% КОЕТО Е ПРЕКАЛЕНО МАЛКО ЗА ДА ВЗЕМЕШ РЕШЕНИЕ, СМЕШНО И ГЛУПАВО Е ОТВСЯКЪДЕ!!!

2
 
16
 
1
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Малиии, сега ЕС ще иска и пари да вземе от Лондон за това че иска да ги отсвири. Да видим ЕНП-то колко ще иска да ошмули от първия напускащ, за да е един вид назидание за останалите.