Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Други

Свободата на медиите в България е все по-илюзорна

Позициите на страната ни се подобряват минимално в ежегодната класация на "Репортери без граници"

   1| 2    
0
 
13
 
5
преди 3 години
Само с ''медийно партньорство'' и с пари от държавата наливана в частни медии от разни държавни агенции и министерства не става. Медиите и не само тук или лъжат или пускат боза, напълно безполезна в повечето случаи ''информация'' от рода на какви бил си казал тоя или оня министър или тоя шеф на агенция. И като видя нечия снимка на статия ''от личен архив'' ми е ясно, че става дума за поредния ПР и дори не ги отварям вече.
Очаквано сериозните рекламодатели се дърпат. Кой би искал да плаща за реклама сред шишета с боза. Виждам, че дори от сайта ви са изчезнали рекламите на банки, брокери и фондове са заменени с такива за супермаркети. БГ медиите сами се погребаха. Включително много онлайн такива, но да видим какво ще се появи после.
10
 
5
 
4
khao до: bgMan
преди 3 години
Няма профилна снимка
повервах ти, хахахахаха ... освен работата не им ли удрят и едни 100 тояги на голо ?
4
 
16
 
3
преди 3 години
За коментар 2 на michaelis12:
--------------
Потвърждавам.
Имам колеги там.
Ако пострадал швед само посмее да подаде оплакване директно срещу мигрант (дори и за престъпление като изнасилване или въоръжен грабеж без жертви) веднага губи работата си, още в същи ден. Има пълна забрана да се посочва виновник за каквото и да било ако той е мюсюлмански мигрант. Може след това да ги хващат и екстрадират обаче цензурата в Швеция от миналата година е направо жестока, въобще не е по-малка от руската, която всички така удобно сочат с пръст и заклеймяват като голямо зло.
6
 
8
 
2
преди 3 години
Интересно би били мнението на независимата Инвесторова журналистика по тоя въпрос...всичките там класации са политическа повърня !
5
 
13
 
1
преди 3 години
Каква свобода на медиите в България?
Погледнете само какъв процент от медиите и от рекламния пазар са в ръцете на хора като Дебелян Пеевски, Красимир Гергов, Георги Гергов, Иво Прокопиев и още няколко други подставени лица.
Капитала съсредоточен в ръцете на подобни най-меко казано алчни и неморални хора задушава и убива всяка една свобода.