Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Web

Китай планира своя официална версия на Wikipedia до следващата година

Тя ще бъде съставена от учени, внимателно избрани от държавните университети и институции

1
 
1
 
4
dzk до: michaelis12
преди 3 години
Няма профилна снимка
хахха, не мерси, не чета подобна информация. Не се водя от никакви чужди мнения и си имам собствени източници на инфо. Мисля самостоятелно, и дори сам ходя до тоалетната. А ти? Не ми отговаряй, нарича се риторичен въпрос.
0
 
3
 
3
dzk до: michaelis12
преди 3 години
Няма профилна снимка
извинявай, два пъти ти прочетох мнението, но наистина нищо не разбрах. Някои думи и части от изреченията имат някакъв смисъл, цялостно ми изглежда на клингонски. Вероятно си го писал когато не си спал поне 48 часа. И аз когато не спя много време понякога говоря безсмислици. Наистина нищо не ти се разбира.
0
 
7
 
2
преди 3 години
Нещо последно време на управляващите от всякакъв вид много взеха да им пречат истината, демокрацията и правото на свободен избор. Независимо дали са комунисти, диктатори, фашисти, източни или западни демократи, навсякъде свободата на хората се превръща в проблем и пречка за всеки управляващ елит. Лоша тенденция.
7
 
7
 
1
dzk
преди 3 години
Няма профилна снимка
Както знаем, в Китай всичко е най-голяно и най-вярно. Впрочем това важи и за всички комунистически държави. Така че с голямо нетърпение очакваме най-вярната и точна енциклопедия. Там ще видим всички факти, внимателно проверени и одобрени от видни учени, назначени от Великия Кормчия. Всички други факти, които не са удобни за Партията ще бъдат решително цензурирани като несъществуващи и вредящи на здравето на народа. Разбира се и сега в Китай си имат най-вярната и точна информация: вестник Женмин жибао, а държавата се пази от фалшиви новини и слухове от Великата Огнена Китайска стена. Така народа на Китай е надеждно защитен от всички външни и вътрешни врагове, и може спокойно да гради светлото бъдеще.