Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Бюджет и финанси

57% от фирмите у нас не ползват банково кредитиране

Липсата на кредитна история и оборот затрудняват бизнеса да кандидатства за финансиране, показват данните от анкета сред предприемачи

0
 
2
 
3
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Поредната рекламна статия за една банка.А иначе ширещата се безнаказана корупция сред държавните чиновници, малко или много се просмуква като дифузията и сред банковите чиновници.Крият информация или не предоставят такава на клиентите си ако не им я поискат специално,не съветват клиентите си, как да използват максимално услугите които предлагат.Лично на мен ми се случвало дълго време никой да не ми обяснява че е по евтино да правя плащането по разни фирми и контрагенти по един начин а ме оставиха да си плащам скъпите такси при 40-50 плащания и сигурно тоя банков касиер ли е какъв е,е много доволен че ме щави банката със 100-200лв повече на година.
1
 
6
 
2
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Много фирми не се нуждаят от банково кредитиране поради липса на инвестиционни намерения на стойност по висока от техните средства замръзени в банкови депозити и кешови наличности .Средата не предразполага към инвестиции . За това са ниски и лихвите . Среда на висока корупция много регулации и силно изразен сектор на държавните поръчки .
5
 
1
 
1
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
подзаглавието ви е безумно ...