Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Къде, по дяволите, са бежанците?

До средата на миналата година трийсетте най-големи германски фирми, които се котират на борсата, бяха назначили едва 54 бежанци, пише FAZ

   1| 2    
0
 
0
 
14
преди 5 месеца
не мисля повече да им генерирам безплатен интернет трафик на тия нещастници Инвесторо .... е Стоен ше им ги генерира на тия дегеннерати .... :))
0
 
0
 
13
michaelis12 до: Стоян Петров
преди 5 месеца
ти глей да не доа аз да те пипна че тогава верно щи върже .... :))
1
 
0
 
12
Стоян Петров до: michaelis12
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Възхищава ме твоята самоотверженост. Да отидеш да те че.ластрят the refugees и след това да се оплачеш в полицията, че са те изнасилили за да ги злепоставиш е наистина мъжка и патриотична постъпка!
0
 
0
 
11
fri
преди 5 месеца
8 Императорът
- идват и за да раждат мого деца!
како им повелява религията с цел превземане на Европа отвътре
21
 
7
 
10
Стоян Петров до: Stone_Kold
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Колко ученички са изнасилили? Дай факти! Българите и немците не изнасилват ученички, така ли? Никой нормален не харесва бежанците, но все пак не са и толкова голямо зло колкото ги описвате. А може би някой просто го мързи да се понапъне малко и да се справи с неприемливото им поведение в определени случаи? PS На мен ми е известно за трима изнасилени в България-michaelis, Маvi Gъz и majnata. Следствието не е приключило но обвинените в изнасилването бежанци твърдят, че интимността е била по взаимно съгласие.

4
 
12
 
9
преди 5 месеца
Ще има събуждане. Само дано не е късно...

https://geopolitica.eu/spisanie-geopolitika/58-2017/broy-1-2017/2596-tilo-saratsin-i-negovata-diagnoza-za-multikulturna-germaniya

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Thilo_Sarrazin
5
 
26
 
8
преди 5 месеца
Добро утро !!!! Кой ненормален въобще е вярвал, че т.нар. "бежанци" са образовани и квалифицирани? Пристигат в общество, битуващо в 21 век, но идват от общество, битуващо още в 11 век !!! Даже какво ти 11 век - тогава арапите са били висококултурни, от тогава са вървели не нагоре, но надолулу !!! Отделен е въпросът дали тези въобще искат да работят - ние си имаме горчев опит с едни други "бежанци", които от векове отказват да се интегрират. НЕ - те идват "на гости на меркел" - за да бъдат хранени и обгрижвани, но не за да работят !!!
6
 
16
 
7
Императорът до: 4ervenasgan
преди 5 месеца
Защото така е "политкоректно", а "политкоректството" е много по-важно от истината !!! Защото нашето външно министерство също е политкоректно и не се осмелява да защити българският народ от това очерняне и окалване.
3
 
9
 
6
преди 5 месеца
На 9 май де, за тогава иде реч.
6
 
14
 
5
ABBA до: 4ervenasgan
преди 5 месеца
Еврогггейски ценности бро, зат'ва.... Виж гейювити съ на почит.
Излизат на паради. А на парад излизат победителите, не победените.
Справки "говорит Масква".