Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Р. Брансън: Най-добрите инвеститори в една страна са хората, които живеят в нея

Страна като България се нуждае от стотици хиляди предприемачи, заяви британският предприемач при пристигането си на летището в София

2
 
15
 
3
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
ричарде, чемодан, вокзал, лондон....
се ено ше говориш на туземците от тамбукту за ядрена физика.
ако си дошъл да се забавляваш, лично ти, давай. може да се запознаеш с пеевски, примерно. той ше ти разкаже с гордос за неколко схеми, ше резбереш как може да свиеш цела банка за 15 минути. и чак тогава ше ти се изясни същността на бизнаса..............в България. Виж се с цацаров, който ше ти разкаже как се пращат барети на конкуренциата.забавно. ако това не ти стига - си чукни среща с бб. гаранциес нема да издържиш неговата грандоманиа без покритие за 15 минути. както казах: чемодан, вокзал, лондон.
5
 
9
 
2
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Само българските политици се интересуват повече от чуждите, отколкото от българските инвестиции. Не случайно и в този сайт е пълно със статии за ПЧИ, като че ли те са някаква манна небесна. Нашата държава винаги е гледала да нахрани първо чуждите деца.
8
 
9
 
1
преди 5 месеца
Право казва тоя чичик, ама българинът инвестира в депозити и трошки трета ръка... всеки с приоритетите си - какво да се прави?