IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как предприемачите да изберат правилния начин за финансиране?

Избрани моменти от дискусията на Клуб Инвестор с Димитър Герджиков от Пощенска банка, Ивайло Иванов от iuvo Group и Валери Петров от Axxess Capital

16:49 | 06.06.17 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
Как предприемачите да изберат правилния начин за финансиране?

Как да изберем правилния начин за финансиране? Какво трябва да знаят предприемачите, когато се стремят да осигурят средства за компанията си на различните етапи от нейното развитие. Това беше темата на дискусията в рамките на Клуб Инвестор: Предприемачество, провел се миналата седмица.

Във видеото може да видите коментарите на Димитър Герджиков от Пощенска банка, който говори за разликата в банковото финансиране преди и след кризата и защо банките държат да познават много добре клиентите си отвъд чисто финансовите аспекти. 

Ивайло Иванов от iuvo Group разказва за т.нар. peer-to-peer финансиране и как платформата, освен източник на средства, се оказва начин да се легитимира самата бизнес концепция, за която предприемачът търси финансиране.

Валери Петров от Axxess Capital коментира дяловото инвестиране и защо според него по своята философия то е най-близко до предприемачеството.

Модератор на дискусията бе Калин Манолов, водещ на предаването „Видимо и невидимо“ по телевизия Bulgaria ON AIR.

Генерален партньор на Клуб Investor.bg - Предприемачество е Пощенска банка. Събитието се провежда с подкрепата на FORTEAM, iuvo Group, MAXI Club, Индустриален Холдинг България, ЕЛАНА Финансов Холдинг, Sirma Group и Мedical Dent.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 04:09 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Bloomberg TV виж още

Коментари

Финанси виж още