Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Партията на Макрон печели смазващо мнозинство в парламента

Прогнозите показват, че политическата сила и съюзникът й ще имат над 400 места в 577-местния парламент с основна опозиция Републиканците (80-100 места)

0
 
3
 
7
преди 4 години
Най-хубавото в тази новина е, че най-после и френските социалисти, комунисти, троцкисти, маоисти и други подобни бяха изхвърлени на бунището на историята. От 1981 до днес с догматическия си подход те допринесоха за деградацията на икономиката и социалния климат. Въвеждането на 35 часова работна седмица беше катастрофално за конкурентоспособността на Франция и т.н.
4
 
5
 
6
citizen_bg до: citizen_bg
преди 4 години
За пореден път се убеждавам колко са умни евроизмекярчетата. Това трябва да е нова полютика на сайта. Щом нещо не ни харесва се скрива на момента. По-ефективно е от оплюването от многоликите редакционни и партийни тролове. Многото шум привлича внимание, нали? Да живее демокрацията и свободата политкоректното слово!
2
 
4
 
5
преди 4 години
Няма профилна снимка
Коя Европа , на Шярл дьо Гол или Меркел .
4
 
4
 
4
citizen_bg до: dddd
преди 4 години
Много са ми смешни заплатаджиите дето реват за капитализъм и западна демокрация, но напълно ги разбирам. Робството за едни е единствено възможното съществуване за други дето ще умрат гладни, ако няма кой да ги храни. Както приблизително беше писал Йовков простия народ е с психологията на овчето стадо, съгласен е да го стрижат и доят, стига и да го пазят и от вълци. Ако освободиш роба той няма да ти е благодарен, а ще те мрази.
15
 
16
 
3
majnata до: dddd
преди 4 години
Обновяване с Меркел , Макрон и Юнкер начело ?! Огледай се малко бе , какви хибридни войни те мъчат ?!
16
 
14
 
2
преди 4 години
Majnata, смазващо е. Най-доброто е, че руската хибридна война допринесе за обновяването на Европа.
10
 
13
 
1
преди 4 години
С 40% избирателна активност "смазващо"...