Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Имената на бизнеса

Том ван Оорсхот: В борбата с корупцията в България не виждаме голям напредък

Правителството трябва да стимулира компаниите да инвестират много в проучвания, твърди холандският посланик в страната ни

0
 
19
 
3
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
ХАХАХА, каква борба с корупция БЕ??? Прасето, черепа и т.н. се тъпчат с държавни поръчки, а мутрата им ги подарява през 15 чиновника!!! Мафията отдавна ни управлява. По-интересното, е че всеки го знае, а плямпа, колкото да не заспи! Ако искаха да ни помогнат всичките тези външни наблюдатели, то бабичката Меркел трябваше да подшушне на мутрата какво да направи! Една Германия може да ни сложи в релси за отрицателно време, но не иска. Всичко се знае, кои фирми на кого са и през кои фирми се усвояват поръчки и се изкупуват на безценица държавни активи и подобни. Знае се къде се перат парите. ВСИЧКО е пределно ясно, защото пътят на парата винаги свети! След като всичко се знае, значи прасето е с протекции от бабата един вид! А ние като българи можем единствено да се противопоставим с протести, както и с бойкот на продуктите и услугите, продавани от доказани мафиоти!
1
 
16
 
2
преди 8 месеца
Как ще има напредък, когато все едно и също престъплено задкулисие издига и назначава за политици, съдии, прокурори и други държавни служители само изключително корумпирани хора?
2
 
16
 
1
преди 8 месеца
За жалост е много прав :( Поздравления за материала