Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Валери Симеонов: До дни са готови промените в Закона за българите в чужбина

Натрупани са над 56 хил. заявления за получаване на гражданство, които не са обработени, обяви вицепремиерът по икономическата и демографската политика

0
 
2
 
10
преди 3 години
Няма профилна снимка
ХА АТАКА СА МАХНАЛИ СТАТИИТЕ ЗА ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ

"Винкела: От търговец на скрап до медиен магнат – II част"


http://www.vestnikataka.bg/2013/04/%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%BA%D0%B5%D0%BB%D0%B0-%D0%BE%D1%82-%D1%82%D1%8A%D1%80%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%86-%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%BF-%D0%B4%D0%BE-%D0%BC%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D0%B5%D0%BD/


ДА АТАКА ,СЕГА ВИЦЕПРИМИЕР ПО ИКОНОМИКА И ДЕМОГРАФСКА ПОЛИТИКА !????? СЯМХ ПРЕЗ СЪЛЗИ , СЪЖАЛЯВАМ ЗА КОРАБНИЯ ЕЛ ТЕХНИК ,АМА ТАКИВА ВИШИСТИ ОТ "ВМИ" ЕЛ ТЕХНИЦИ , КАКВО ВИ РАЗБИРА НА ВАС ГЛАВАТА ОТ ИКОНОМИКА ?!???

А КОИТО Е ГЛАСУВАЛ ЗА ТИЯ НЕКАДЪРНИЦИ , ЩЕ *** ПАК СУПАТА ./...///

*** ДЪРЖАВАТА И ХОРАТА ПРОСТИ В НЕЯ!????
1
 
3
 
9
СоКоЛоВвВ до: coder
преди 3 години
Няма профилна снимка
КОИТО Е СЪЗДАЛ ТАЗИ ХИБРИДНА ДЪРЖАВА МАКЕДОНИЯ ДА ОТГОВАРЯ СЕГА ПРЕД ЗАКОНА ЗА ТОВА !???? ТОВА СА ЗЕМИ НА БЪЛГАРИЯ ,КАКВА МАКЕДОНИЯ ,КАКВИ 5 ЛВ ????

ТОВА НИКОЙ ЛИ НЯМА ДА ГО КАЖЕ... КЪДЕ ВИ Е И ХИБРИДНИЯ ПРЕЗИДЕНТ !???

ЕТО ЧЕ ЗА ПЪРВИ ПЪТ ОТ НАД 100 ГОДИНИ РУСИЯ Е ЗАГУБИЛА ВЛИЯНИЕТО СИ НАД ТЕЗИ ЗЕМИ ОКОЛО НАС, ЩОТО ДО СЕГА ДА БЕШЕ ПРЕДИЗВИКАЛА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА ТАМ , ТУКА ПРЕЗ ТОКА ,ТАМ ПРЕЗ АЛБАНЦИ И СЪРБИ ??????


ЧЕРВЕНАТА ТЕЛЕФОННА ИЗМАМА ПРОДЪЛЖАВА ВЕЧЕ НАД 75 ГОДИНИ , ОТ НАС ЗАВИСИ ДАЛИ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ???
0
 
1
 
8
преди 3 години
Няма профилна снимка
Изглежда предстои скоростна паспортизация на 50-60% от населението в Македония. За 10% от тях вече е факт. Понеже бабите и дядовците им са всичките с българско гражданство, получено в периода 1941-1943 г., то днес получаването на гражданство от наследниците им е просто формален акт. Бавят се заради бюрокрацията. Ясно е, че повечето заминават на запад с български паспорт като граждани на ЕС, но какво ли ще се получи, когато половината население на Македония са български граждани.
Орбан между другото така направи с унгарците в Трансилвания - там всички са с паспорти и някой ден ще им белеят главите на румънците.
0
 
1
 
7
СоКоЛоВвВ до: ing5rov
преди 3 години
Няма профилна снимка
АЗ МОЖЕ И ДА НЕ СЪМ МНОГО ГОТИН ИЛИ МАЛКО ГОТИН , НО ЩОМ ВИЕ И ТАКИВА ММАЛОУМНИЦИ ,КАТО ТЕБ ИМАТЕ ТАКОВА МИСЛЕНЕ ... НЯМА ДА ИМА СКОРО БЪЛГАРИЯ !???

НИТО ЕДИН ФАКТИ НЯМАШ , НИТО НИЩО .. НЯМА МИСЪЛ ДАЖЕ В ГЛАВАТА ТИ , НО НИЩО ТИ СИ ТУК И ПИШЕШ ХАХААХАХ

АЗ НЕ ПИША ,АЗ КОЛКО СЪМ ЛУД ИЛИ НЕЩО СВЪРЗАНО С ДЕГРАДАНТИ , КАТО ТЕБ , НО ТОВА СТЕ ВИЕ ,ВИЕ СТЕ СИ ГЛАСУВАЛИ ЗА ЧЕРВЕНАТА ЧЧУМА ,А СЕГА И ДУХАЙТЕ СУПАТА !??
1
 
1
 
6
СоКоЛоВвВ до: ing5rov
преди 3 години
Няма профилна снимка
Ха на 100% прав за ВСЯКА ЕДНА ДУМИЧКА НА ДОЛУ, ДАЖЕ ЕДИН ФАКТ НЯМАШ ЗА ОБОРИШ ИЛИ ДА ОМАЛОВАЖИШ !??? МНОГО СМЕШНИ ТИПЧЕТА СТЕ ТАКИВА .. КАЗВА ВИ СЕ ИСТИНАТА ,ВИЕ ОБАЧЕ СТЕ СИ СЪЩИТЕ ГЛУПАЦИ !??? ТРЯБВАТ ВИ НОВИ 45 ГОДИНИ ЗА ДА ГО РАЗБЕРЕТЕ ЛИ!??

АЗ НАПИСАХ НАД 500 ДУМИ ТИ И 15 НЕ МОЖЕШ ЯВНО ,ЩОТО В ГЛАВАТА СИ НЯМАШ НИКОЙ .. НЕ ТЕ ЛИ Е СРАМ ОТ ТОВА ?!?? ЧЕ ДА МЕ ОБВИНЯВАШ ,ЧЕ СЪМ ЛУД !?????

СКОРО ЩЕ ТРЯБВА ДА ИЗМИРАТЕ ,ЧЕ ТО МНОГО СТЕ ГЛУПАВИ !???
1
 
1
 
5
ing5rov до: СоКоЛоВвВ
преди 3 години
Ми ти що не се кандидатираш...най готиният си ти ...е , жълтата книжка ше са напраим че не виждаме !
2
 
2
 
4
преди 3 години
Няма профилна снимка
Може ли ,КАРАКАЧАНОВ МИНИСТЪР !???? ВАЛЕРИ ВИЦЕПРЕМИЕР !!! ???

ТИЯ СЪЩЕСТВА , КАКВО ОБРАЗОВАНИЕ ИМАТ И КЪДЕ СА РАБОТИЛИ !????

ИМАТЕ ЛИ ПРЕДСТАВА ЗА КОГО И ЗАЩО ГЛАСУВАТЕ ЗА ТАКИВА УУРОДИ !??

ТОВА СА ЧЕРВЕНИ ФАШИСТКИ ОРГАНИЗАЦИИ !!!


НА ВОЙНА С ТАКИВА ,ЧЕРВЕНИ "УУРОДИ" АМИ МИН. ПРЕДСЕДАТЕЛЯ ВИ КАКВО ОБРАЗОВАНИЕ ИМА!??? ТОЙ ЧОВЕКА НЕ Е ЧУВАЛ КАКВО Е ЦЕННОСТ . КАМО ЛИ ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕННОСТИ !!??? ИЗПЪЛНЯВА СИ РОЛЯТА , ЯВНО ЕВРОПЕЙСКОТО НИ РАЗВИТИЕ И БЪДЕЩЕ Е ПОД СЕРИОЗНА ОПАСНОСТ!??
2
 
4
 
3
преди 3 години
Няма профилна снимка
КОИТО Е ГЛАСУВАЛ ЗА ТАКИВА (РУСКИ ,ЧЕРВЕНИ ПАТРЕОТЕ ) ,КАТО ТИЯ СУПЕР НЕКАДЪРНИ И ГЛУПАВИ!????

ПАТРЕТЕ , КЪДЕ БЯХТЕ КАТО ПЕЕВСКИ ФАЛИРА "КТБ" ,КЪДЕ БЯХТЕ ,КОГАТО МАГФИЯТА ДПС СЕ СЪЗДАДЕ , КЪДЕ БЯХТЕ ,КОГАТО ХОЛДИНГИТЕ ДЪРЖАВНТИТЕ СТАНАХА ЧАСТНИ И ЛУКАНОВ ГИ ПОДАРИ НА УБИЙЦИТЕ НА ФАМИЛИИТЕ !!!!????

КЪДЕ БЯХТЕ ТОГАВА ПАТРЕОТЕ .А ДА РАБОТЕХТЕ ЗА ТЯХ ЗА ХОЛДИНГИТЕ ОТ ОБРЪЧИ ОТ ФИРМИ!????

ДПС Е ЕТНИЧЕСКА ПАРТИЯ И ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННА ,НО КЪДЕ СТЕ ВИЕ , ДПС ДЪРЖИ АКТИВИ И ФИРМИ ЗА МИЛИОНИ И СЪДЕБНАТА ВЛАСТ !???

КАК ЩЕ ГИ МРЪДНЕТЕ ОТ ТАМ ,АМИ ТО НЯМА БЪЛГАРИЯ ИМА САМО РУСИЯ , ВСИЧКИТЕ ТИЯ СА ПИОНКИ НА РУСИЯ , ЩОТО БЪЛГАРИЯ И КОНСТИТУЦИЯТА СА ХИБРИДНИ !????? НЯМА КАК БЪЛГАРИЯ ДА СЕ РАЗВИВА ПО ТОЯ НАЧИН!???
3
 
4
 
2
преди 3 години
Няма профилна снимка
Тоя глупав селянин да ходи да си ГОНИ БАБИЧКИТЕ ОТ ГРАНИЦАТА ,ПЪК ПОСЛЕ ДА ИМ ВДИГА С 50 ЛВ ПЕНСИИТЕ !??????

ПЪЛЕН НЕКАДЪРЕН ЧЕРВЕН ЦИРК ... ВСИЧКИТЕ ЖИВЕЛИ ТОГАВА ,ТРЯБВА ДА ИЗМРЕТЕ ,ТОГАВА МОЖЕ ДА ИМА БЪЛГАРИЯ .СЕГА НЯМА БЪЛГАРИЯ СЕГА ИМА САМО РУСИЯ ... СЛЕД ОЩЕ 100 ГОДИНИ , ЩЕ БЪДЕ ТАКА ,ЩОТО СЕЛЯНИТЕ ДОШЛИ НА ВЛАСТ СЛЕД 1944 ГОДИНА СА ОКУПИРАЛИ ВСИЧКО !??
1
 
7
 
1
преди 3 години
Добра работа.
Дано да бъде завършена докрай.
Така и не мога да разбера през всичкото това време на кого и защо пречеше да се облекчи този режим и бързо да се обработват всички молби за българско гражданство?