Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Възходът на жилищния пазар в София – наваксване на стагнацията, не балон

Средната цена на имотите в столицата премина границата от 1000 евро на кв. м, отчитат брокери

1
 
0
 
8
преди 1 месец
Има време, ще скокне докъм 2К евро средната цена на кв. м в Софето, после БУУУУУУУМ и рЕзък спад докъмто хилядарка, ще постои там 5-6 години, после плавен ръст и така... Гледахме го това вече 2005-2008 г. и пак ще го гледаме.
1
 
12
 
7
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
"Това е изводът от анализ на агенцията за имоти Bulgarian Properties." Поне сложете горе, че това е платена публикация...
Инак, тия паразити - брокерите, да вземат най-накрая да се н@ядат с л@йна и да се поуспокоят малко. Това безумно помпане на цените е до голяма степен по тяхна вина. Нали им се вдига комисионната по тоя начин на тия с0поли - като създават нереалистична оценка за цените в купувачи и продавачи. В София трябва макс 1000 евро да е квадрата в центъра и то в района на докторската само. При положение, че 1 кв.м. излиза на строителя 250-300 евро пряко сили...

Но, както и да е де. Видовден идва, ЕЦБ като реши малко да позатегне коланите и ще глътнат пацулите наглата брокерска ***.
3
 
20
 
6
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Търговски номера - айде, че не остана!
7
 
20
 
5
преди 4 месеца
В държава с катастрофална демография, със затихващи функции, която отказва да защити собствеността на гражданите си - в "столица" по улиците на която се мотаят хъхряшки талиги, тия цени са абсурдни.

Дуче трябва да ме турите, за да може да се рече, че са реални.
1
 
39
 
4
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
"отчитат брокерите", аз още в подзаглавието се отказах да чета, тия отчитат всичко, само за да не гладуват.

0
 
35
 
3
преди 4 месеца
Наскоро четох една статия ''Накъде отиват цените на имотите в София?'' от Октомври 2007, същите изводи - евтини жилищни кредити, икономически ръст, либерални банки, цени на реални и пазарни нива, не балон, предлагането на жилища в София превишава търсенето, цените ще растат още и т.н. .... но всички знаем какво стана след това.
0
 
32
 
2
преди 4 месеца
Споко! И балон ще имаме!
7
 
6
 
1
преди 4 месеца
има ли интернет на перона?