Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

България

Екоминистерството защити забраната за строителство в Калиакра

Без тази стъпка санкциите за страната ще са огромни, заяви Нено Димов

   1| 2    
0
 
4
 
14
преди 4 месеца
Във Варна зелените и еколозите са същата стока - познавам ги лично :))))) А дойдат ли избори хукват да се продават и да продават гласове на някой ако плати. Но има *** сред гражданите им се връзват. Нашите просто са още гащници и карат на подаяния от големите в София, но са същата миризлива ***. Аз ако ги видя, не се ръкувам с тях, че после ме е гнус да си пипам оная работа като уринирам.
0
 
3
 
13
Jay Gould до: tnm
преди 4 месеца
Това е само една част от далаверата в ''екологията'' а ето другата. Това е само един по-известен случай, но от зелените почнаха да плащат и на журналисти в Нова и всичко спря. Пред скритата камера бизнесмен беше рекетиран за 200 000 Евро от представител на ЗЕЛЕНО НПО. Работите са на държавно ниво с пототекции отгоре, иначе досега да бяха строшили краката или да бяха отвлекли детето на някой от Зелените. Но все на някой бизнесмен ще му писне един ден и ще метне някой еко-рекетьор от Калиакра в чувал с камъни в морето :))

https://nova.bg/news/view/2015/04/02/106711/%D1%80%D0%B0%D0%B7%D1%81%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BA%D1%80%D0%B8-%D0%B5%D0%BA%D0%BE-%D1%80%D0%B5%D0%BA%D0%B5%D1%82-%D0%B7%D0%B0-%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%82%D0%B8%D1%86%D0%B8-%D1%85%D0%B8%D0%BB%D1%8F%D0%B4%D0%B8/
0
 
4
 
12
tnm до: Jay Gould
преди 4 месеца
Идея си нямаш колко народ от Министерството на околната среда и МЗХ участват в проекти и инициативи на WWF и нашенските НПО. Веднъж ми попадна една информация и леко се втрещих.
Предполагам, че и на областно и общинско ниво е така.
0
 
4
 
11
tnm до: Императорът
преди 4 месеца
Императоре, решението за обявяване на зона по НАТУРА 2000 си е чисто местна инициатива. ЕС после само иска да се спазват приетите със заповедта за обявяването на зоната забрани..
Ако на обществените обсъждания местните са се обвили против в зоната да има забрана на строителството и различни видове стопански дейности, това е нямало да бъде записано в режимите и ограниченията.
Ако обаче са проспали момента и плана за управление е приет с определените забрани, ЕС е правото си да налага санкции.
По на запад тези ограничения в ползването на собствеността носят съответните компенсации, ама в България нещата не стоят така.
1
 
3
 
10
преди 4 месеца
Впрочем ако ходиш по морето, виж Паша Дере, Шкорпиловци, Корал и други места - бранени от еколози и медии (много журналисти също участват в дележа на пачката), отделно, че за каравана на иначе опазения от чорбаджии и мутри Корал се иска по 1000 лв. и вече не помня колко на палатка. Няма лицензи, касови апарати, тока се краде, водата също, няма търгове за стопанисване... Но простия българин ако го питаш е навит да стои в *** и мизерия, вместо да вземе някой плажа на концесия, че не и всички концесионери са стока, но от еколозите няма ни един :)

1
 
5
 
9
преди 4 месеца
Вярвай ми императоре, нищо общо няма това с ЕК и ЕС, а са си лични нашенски измамници. Пишат иначе жалби след жалби, но защо от ЕК понякога им се връзват ли? Много е просто! Еко-министерството, някои областни и кметове им помагат, защото правят пария на парите от бюджета, а става дума вече за стотици милиони и то само за няколко години. Отделно са парите от ЕС или WWF - които са швейцарска група заета да пази монопола в.......... швейцарския ски туризъм. Едно ще ти кажа - появят ли се общественици или социално ангажирани индивиди, винаги става дума за пари, рекет и контрол. Политиците, поне някои явно са на партия (а и на повечето хотелите им са на Сънито, освен тия на Костов) затова и въпросните лица долу още не ги е погнал НАП, Икономическа полиция, ГДБОП (за организиране на престъпна група), комисията за незаконно придобито имущество и прокуратурата.
1
 
3
 
8
Императорът до: Jay Gould
преди 4 месеца
Жей - не ги разбирам тия работи. WWF - световната федерация по кеч ли са? Тия дето ги изброяваш, наистина ли са правили секс с розави фламингота? Защо не са съдени и осъдени? Наистина ли са мътили костенурчи яйца, що за ***, извратенци и дегенерати са това? Отглеждали главочи във Витоша - бойкоборисов влиза ли в отглежданата бройка?

Иначе - това е издевателство вече - от ЕК утре могат да решат да направят цялата държава резерват и да забранят всякаква стопанска дейност. Не трябва ли да се платят обезщетения - и то големи - на собствениците?

И как така могат да събарят имоти на хората, заради някакви хищни гарги, а не могат да унищожат катyни на рoмове, построени в имоти на българи, защото рoмoвете имали права? Не е ли належащо Българите в България да бъдат обявени за защитен вид?
1
 
3
 
7
преди 4 месеца
Източна България ще си пати, докато не се отцепи в минимум конфедерация от шайката измамници в София, на които Витоша им се скапа от безхаберие, но искат да броят и цацата и мидичките по морето!
1
 
3
 
6
преди 4 месеца
Естествено министри и чиновници от министерството делят държавните пари - около 260 милиона лева подарявани на ''еколозите и зелените'' иначе няма обяснение за този ентусиазъм да се подаряват пари на хора, за които даже бяха излъчвани клипове как са рекетирали бизнеса с ''Дай ни пари, иначе ще строиш завод на куково лято!''
2
 
5
 
5
преди 4 месеца
Безспорно един от големите удари на зелените от коалицията ''За да остане природа в България'' е ''Натура 2000''. Нашата страна е европейски шампион по зоните в ''Натура'' - почти 35% от цялата територия е ''защитена''. В тези зони влизат и 700 000 частни имота с 1 100 000 собственици. Те не могат да се възползват от собствеността си, защото поради ограниченията и изискванията на мрежата ''Натура'' няма никакъв инвеститорски интерес.