Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Кои държави ще забраняват бензина и дизела

Мерките на местните власти се превръщат в основен фактор при покупката на автомобил

0
 
3
 
5
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
споко бе.
когат сащ станат най-гоуем износител на нефт, изведнъж ше се окаже, че ел колите са ено недоносче. На некои им се привижда изцело нов пазар..........обаче, ше се сблъскат с гневъ на консуматоръ. 100% гаранциа. Рекламата на ел колитес се движи само от две неща: да се победи русия и нейния износ на нафт и газ и от мъск. той мяука в ухото на тръмп: напраи закони срещу бендзина, аз мога да накарам 1-2-3 милиарда консуматоръ да си поръчат и рплатът за ненужните, неудобни и извратени във всеко отношение ел коли...............
махни тез 2 фактора: цру и мъск и ше имаш 0 /повтарям нула/ продажби на ел количкитес. А, да, гневъ на консуматоръ ПРЕДСТОИ. НЕ МОЕ СЕ РАЗМИНЕ. СЕ ЕДНО ДА ТИ ПРАДОВАТ РАЗВАЛЕНА КАЙМА, ДА ИМАШ БОЛКИ У СТОМАХА ОТ НЕЯ И ДА НЕ ПРОТЕСТИРАШ. просто нема начин.
2
 
4
 
4
Momchil_Matev до: vzhekoff
преди 7 месеца
То и в България толкова ще стане
2
 
4
 
3
vzhekoff до: panther
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Подкрепям. Интересно ми е за Индия - при техните разстояния и при техния дефицит на електричество... В Германия няма как да стане - не може хем без АЕЦ, хем без ТЕЦ на въглища, хем с 40млн. ел. коли....
6
 
6
 
2
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Хубавото нещо е, че като си счупят главите норвежците и холандците, нашите *** в парламента ще се възползват от това. Надявам се че няма да избързат със забраните и да се осeрат масивно като с договорите и законите за ВЕИ. В Норвегия вече има оплаквания, че многото ел коли в бус лентите пречат на автобусите да си спазват разписанието и това е само първото мaлoумиe което излиза наяве.
Между другото електрическите коли в Норвегия не са 24%, а са около 5-6%. Откъде сте измислили тези 24% един бог знае.
5
 
2
 
1
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
То до 2040-2050 прогнозите са, че лесен нефт за помпене няма да е останал кой знае колко, та както се казва като ме няма може и да ме бият ако искат.