Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

ООН иска да разшири плана на ЕС за разселване на бежанци

Меркел подкрепя предложението, изправено пред съпротива в Източна Европа

2
 
2
 
9
преди 4 месеца
Какво общо имат СИРИЙСКИТЕ БЕЖАНЦИ с дивашката сгaн, която нахлува в Европа от Нeгpия и Талибания ???? Защо така лекомислено се смесват двете неща?
3
 
20
 
8
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Меркел трябва да бъде съдена за военни престъпления, лично участие в преврата в Украйна, за унищожителната политика и за бежанската криза в Европа.
Интелектуалният потенциал на Меркел е на прекалено ниско равнище. А и не съм сигурна колко силна е поръчката, която й е дадена отвъд океана да унищожи Европа. Ислямът е погубващото, бурките са само последствие. Приемането на мюсюлмани в не мюсюлмански страни винаги води до едно и също - бързо се размножават, агресивно разпростират налудничавия ислям, и в перспектива, като станат достатъчно мнозинство ще унищожат държавната система на страната приемник, довеждайки я до състоянието на страните от които са дошли. Промиването на мозъка в исляма започва от най-ранна възраст. Още в младежка възраст имаме завършени психопати, смятащи жената за вид животно, дадено им от бога за размножение и удоволствие, средновековни дивашко мислене и обичаи.
5
 
5
 
7
bghighlander до: michaelis12
преди 4 месеца
На ку***те и пе******те ще им хареса да ги клатят по 24/7/365! :)
2
 
21
 
6
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Меркел винаги се е опитвала да прокарва американските интереси . Наскоро от едно публицистично предаване по ТВ научих , че тя е била голям радетел за затварянето на 1,2,3 и 4 блок на АЕЦ Козлодуй и не случайоното пускане после на американските марици . Тогава като министър на екологията 1995 година . Ако искаш да видиш бъдещето погледни в миналото .
2
 
14
 
5
преди 4 месеца
"Меркел подкрепи плана, като заяви, че Германия е готова да поеме своя дял и че допълнителни 40 000 души няма да обременят прекалено континента с население над 500 милиона."
Малка сметка: 40 / 500 000 * 100 = 0.008 % ежегодно
А сега някой да сметне в проценти с колко % ромчета се обогатява ежегодно България :-)

1
 
12
 
4
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Германия трябва да го поеме целия
1
 
11
 
3
michaelis12 до: Kosto
преди 4 месеца
престаа си тя тая Колевата, мисли си ташшак раота ама кат се изсипат един болюк неггроиди кат в Испания да я емнат напрао ше я разпорят барабар с русата им собственичка ... ше викат тогаа диктаторите за помошшш ....
1
 
16
 
2
scott до: Kosto
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
поправка: ЩЕ БЪДЕТЕ ПРИНУДЕН ДА ИЗОСТАВИТЕ ЖИЛИЩЕТО СИ. Заради хигиена, шум, кражби, наркотици и изнасилвания.
2
 
18
 
1
преди 4 месеца
тия ООН маммциата им отровна, що искат да ни затрият континента ?!?, нема ли некви "терористи" да ги думнат нещо да им взривят сградата или да се тресне некой брачед на Осамата там, еббаси гаддовете мръссни, а оня ден Канда праща военни по границите да връща неггрите обратно в Сашш .... дееебба и двойните стандарти деебба .....