Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Имената на бизнеса

М. Иванова: Развитието на пазара на труда подкрепя пазара на имоти във В. Търново

Градът се превръща в център на трудовата миграция според управителя на консултантската компания Имоти ВТ

0
 
16
 
6
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Това, което те пишат няма нищо общо с реалността. Нещата в България отиват ама на много зле. Не знам тези хора пътуват ли изобщо из България. Че то читав човек не е останал из страната. Всичко е в София или извън БГ. Вземи една Варна и виж наемите от преди и сега. Сега наемите са поевтинели доста, което значи че няма кой да ги наема тези апартаменти там, а това е най-големия град в района и е до морето, има и летище и пристанище на всичкото отгоре. За какво си говорим въобще.
1
 
11
 
5
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Прочетох заглавието и си помислих няколко неща, които аз бих написал. Не съм от града.
1. Областта е с население над 300 000 души, което е много при сравн. малък обл. център и има кой да бяга към града. За сравнение области като Добрич и Шумен от 240 000 преди 30 години сега са реално вероятно под 170 000 останали. Повечето народ там вече е в обл. център. Нищо добро в това не виждам.
2. Туризма , военното училище, голям университет, възлово място като транспорт, сравнително голям брой раб. места. Бла, бла . бла. 40 000 завършват средно, по 2 места имаме във ВУЗ за 1 завършил вече. Трагикомедия. Туризма се поема от хотели и сходните им основно и това е нормално. По средна раб. заплата не съм видял областта да е от водещите.
3. Няма друг голям център, който да стои добре наоколо. Русе и Плевен не са особено процъфтяващи, а тези дето идват от Търговише, на 100км познайте от какъв хал бягат наобратно, щото основно са към Варна и чужбина.
БАЛОН. Чувам за 900 Еврака квадрата - смехория.
1
 
21
 
4
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Пълни глупости! Като търновец мога да кажа, че в града най-често срещаната заплата е 450 лв нето! Има няколко вафлени фабрикии няколко от сорта на амбалажни. Новото строителство напрактика е много далеч от бума преди 2008 год. Все още има много сгради, които не са получили АКТ 16, построени преди повече от 10 години - папагалския, чакъра, бисерите по пишмана... На всичкото отгоре се изчерпаха и терените за строеж в свестВните квартали и по центъра! Търново хилс е непродаваем заради отдалеченеостта си и липсата на пешеходна връзка с центъра! Факта, че най-много сделки се осъществяват с обзаведени маломерни имоти от сорта на "просторни гарсониери" показва, че интересът е основно инвестиционен. Нали се сещате, че няма как семейство с дете да купува подобни имоти! Цените в града наистина са напомпани, най-вече заради купуването на имоти с цел отдаване под наем на студенти-инерция от едни отминали години.
0
 
30
 
3
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Много обичате, мине не мине седмица, да пускате някой брокер да се самонадъхва, покрай него и останалите.
3
 
17
 
2
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Пълни глупости. То в София няма 15 процента годишен ръст на цените, а във Велико Търново ще има, където имало две пивоварни и два колцентъра, където да работят хората. :) :)

3
 
16
 
1
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Пълни глупости. То в София няма 15 процента годишен ръст на цените, а във Велико Търново ще има, където имало две пивоварни и два колцентъра, където да работят хората. :) :)