Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Новини и анализи

Сърбия пуска участъка от коридор 10 от Пирот до Димитровград през есента

Изпълнител на отсечката е българската Трейс Груп Холд

0
 
1
 
6
Otka4eni reformatori до: lyusien
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Добре де, хубаво, съгласен съм, но не отбягвай въпроса ми, а отговори на него....
0
 
2
 
5
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
"Коридор 10 свързва Залцбург в Австрия с гръцкото пристанище на Солун, като в случая става дума за отклонението му през Македония до Солун. " Според мен участъкът Пирот-Димитровград е част от отклонението на коридора от Ниш за София.
3
 
1
 
4
преди 6 месеца
-До № 3

Аз харесвам Симеон Сакскобурготски и не харесвам особенно Доган и Станишевз Ако Костов се бе съгласил на коалиция с Н Д С В през 2001 сега щяхме да говорим в минало време за БСП и ДПС За съжаление това не се случи и сега говорим в минало време за Костов и Симеон Сакскобурготски
0
 
4
 
3
Otka4eni reformatori до: lyusien
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
А за последните 10 години в управлението какво направи любимия ти велик стратег ББ за разрешаването на посочените от теб проблеми?
0
 
6
 
2
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Мисля, че поне ние, бидейки българи, трябва да си наричаме града Цариброд, както се е казвал и в Сърбия (Югославия) до 1951, след което е преименуван в чест на Георги Димитров и "българо-югославската дружба". Но какво да кажем, когато в Добрич колите още се регистрират с ТХ (Толбухин).

0
 
1
 
1
преди 6 месеца
И какво ще видят сърбите като преминат границата карайки по магистрала Двулентов път от Калотина до София и чак тогава могат да се качат на магистрала Тракия Ако беше подписана концесията на магистрала Тракия през 2002 още през 2008 магистрала Тракия щеше напълно завършена от сръбската граница до морето Напълно реиновирана Но неграмотните политици от Д ПС и БС П направиха всичко възможно това да не се случи Защо не попитате великия стратег от Д П С които живее в двузвезден хотел защо още няма напълно завършена магистрала И знае ли че магистралите освен да се строят трябва и да се потдържат реиновират и обслужват