Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Новини

Дългоочакваният електрически камион на Tesla идва до месец

Според източник на Ройтерс камионът ще може да изминава около 480 км с едно зареждане на батериите

   1| 2| 3| 4    
1
 
1
 
32
khao до: KPetkov
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
важно е копейките да не закъсняват, а ти си баси мижитурната душа :):)
даже вече леко те съжалявам :):)
1
 
1
 
31
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Тесла пак закъсняват. Както обикновено.

https://www.forbes.com/sites/joannmuller/2017/08/29/take-that-tesla-diesel-engine-giant-cummins-unveils-heavy-duty-truck-powered-by-electricity/#1f16bf3678f1
7
 
1
 
30
scott до: khao
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
ми мож да има ответна стрелба от шоферъ, та си пречи. По дизайна на мъск, връзваш 10 тира с камион-лидер и те си вървът хармонично, с разстояниа до милиметър. таз простотиа: пак зарад невероятната ИКОНОМИЧЕСКА ЕФЕКТИВНОС! ТА, затва ше стрелям по лидеръ. НЕМА КОЙ ДА ОТВЪРНЕ, останалите слепухи просто спират и задръстват сичко живо. максимум дистракшън..............а по това - как се хаква и как не се: обяснявам тактика при неуспех в хакването. тез, технологичено-електрическите ша са максимум податливи на влияние. 100%. ама това не го казвват, заесга. да не им се разбегат "инвеститорите". Напиши още ено осанна, мъск е велик.
0
 
3
 
29
khao до: bghighlander
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
то това е демонстрирано и от живи хора ... вика му се кражба :):) сега остава с прозтата ти глава да измислиш как да скриеш няколко хиляди откраднати камиона :):) ...щото това хич не се вижда
1
 
4
 
28
khao до: scott
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
то така се хаква, все едно тропаш в тоалетната :):) много филми гледаш
а до гранатомета, кво пречи да го направиш и като има шофер ? ... и пиши грамотно !

5
 
3
 
27
bghighlander до: scott
преди 6 месеца
Няма нужда от такива ексцесии! Просто му хакват компа с гсм и камиона заминава по друг курс! Това вече е демонстрирано как статва с такива коли, даже и с Тесла! (По тоя начин иранците приземиха цял американски дрон).
4
 
0
 
26
scott до: khao
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
голем кеф. със ена кравиатурка и гпанатомет ше може да се блокира движение и товари за седмици.................
хакваш го, не ти идва в скрада, щот програмистите на логеста - печени. еми нищо. твой човек стреля покамион-лидера и товара НЕ ОТИВА НИКЪДЕ.....целия, че и магистралата. да водиш подривни действия ше стане леко и приятно. БЕЗ ЧОВЕК ДА СЪОБРАЗЯВА И ДЕЙСТВА ОТВЪД ПРОГРАМИРАНИТЕ ТИПОВИ СИТУАЦИЕС - мъск е боуен фантазьор и лъжец. ами ако разлееш 100 литра нафта и запалиш пред конвоя? ами ако има пожар и буря. и сторпи електрониката. АЛХИМИЦИ ТИ ИЗОБРЕТЯВАТ ЗЛАТО ОТ КЮМУР! ТОЗ, МЪСКА ВЕЧЕ Е ВРЕДЕН И ЗА СЕБЕ СИ................
2
 
1
 
25
khao до: ivanrog
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Към момента има изискване ....

"към момента" е слаб аргумент, защото към момента нямаме и камион ! :)
все пак ние обсъждаме идея която ще се реализира в бъдещето, а не само "към момента"
1
 
1
 
24
khao до: ivanrog
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
1. не е до бройката на продадени автомобили. След като минат тестовете има сертификация, като мине и тя, тогава може без водач... да има време докато стане това, но нали на там е тръгнал.
2. доставчика и собственика на стоката няма да чакат повече от сега... даже по малко, защото камионите ще може да се движат през ноща и никой няма да следи дали шофера не е надвишил 8те часа, квато е масовата практика сега. Този камион ще може да се движи 24 часа, а не само 8... кво значение има няколко минути чакане на зарядното след като го ютилизираш с 200% отгоре ! ... а вкабината дето имаше шофер може да сложиш още товар !
0
 
0
 
23
ivanrog до: nobel
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Защото няма да натовари завода за батерии, а и има достатъчно работещи решения за това, дори и София се обзавежда с такива.