Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Безработицата в България продължава стабилно да намалява

Младежката безработица в страната обаче нараства за четвърти пореден месец

   1| 2| 3| 4| 5    
0
 
0
 
48
преди 3 години
Не останаха хора в държават - нормално да има по-малко на брой незаети :)
1
 
0
 
47
преди 3 години
Статистика-Стъкмистика, изнасят се някакви данни, без покритие, за отчитане на програми и усвояване средства по Европейски програми. Реалността е повече от жалка. Ако се погледне от страна на внесените осигуровки за доход над 500 лв, колкото е минималната потребителска кошница, то безработицата е над 57%. Къде е държавата, която трябва да създава условия за висока производителност на труда, реална безработица между 3% и 5%., събираемост на данъците и безусловно спазване на Конституцията-няма я, тя е рекетьорът!
1
 
3
 
46
majnata до: investornot
преди 3 години
Желая ти късмет в Италия , работил съм там 7 години ...дано да си понаучил малко езика... забрави за инженерската си диплома и претенциите , дано поне ти плащат редовно туй което са ти обещали ...ще видиш зор с постоянния договор / contratto fisso / сега пързалят само с временни ... абе мошеници са , отваряй си очите .
Успех !
1
 
4
 
45
KPetkov до: investornot
преди 3 години
Няма профилна снимка
Не знам по кой член сте се разделили с работодателя ти и от кога, но мисля че на месец дават около 60% от сумата на която си се осигурявал, така че може и да събереш някой лев. Зависи от личните обстоятелства.

Успех там за където ще излиташ.
1
 
4
 
44
investornot до: KPetkov
преди 3 години
Благодаря за инфото, но не ми се занимава с бг бюрокрация.... Септември излитам , така че няма смисъл мисля :) Благодаря!
0
 
2
 
43
KPetkov до: investornot
преди 3 години
Няма профилна снимка
На всички дават определено време, в зависимост от стажа преди уволнението. Да кажем за 5+ години имаш например 5-6 месеца, за 10 години 8 месеца. Но това трябва да се провери, че данните ми са стари от 5-6 години.
1
 
3
 
42
KPetkov до: data
преди 3 години
Няма профилна снимка
Абе имах познати, които го декларираха преди да драснат за новата си родина и такива, които не го декларираха. На вторите им начислиха лихви, ама дали се разбраха след това нямам инфо.
1
 
6
 
41
data до: data
преди 3 години
п.п. камионите дет ги спомена са другата простотия - да имаш камион в бг е като да имаш балистична ракета
1
 
5
 
40
data до: Jay Gould
преди 3 години
А на другият полюс са храните - те затова тук се внасят и ядът най големите ***
0
 
6
 
39
Jay Gould до: data
преди 3 години
То е щото са тъпи.. Ако малко чаткаха щеше да се напълни със статии колко опасни, по опасни и от баничарниците са IT фирмите и всеки ден да ги громят и по ТВ