Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Bloomberg TV

Анализатор: Пазарът на биткойн е балон

В краткосрочен план еврото ще коригира ръста, който записа през последните няколко месеца, твърди Георги Иванов

   1| 2| 3    
0
 
0
 
28
khao до: deant
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
с нищо, да ти отговоря аз че оня незнае ...само хамериканци му в главата празна !
1
 
4
 
27
преди 6 месеца
Какво се чудите? Ако печатате пари - веднага ви арестуват.
Англосаксонските банкстери, които създават пари от въздуха (рисуват ги в зелено) са измислили виртуалните валути, поне повечето. И затова ги налагат по света - хартията и зелената боя са скъпи. Зер излишен харч, па тъй клиента плаща тока!
3
 
1
 
26
khao до: julian12
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
ползваш тафтология щото си проcт :):) а на мизeрник като теб трудно може да му обясня защо не искам да се замесвам в прирамиди, ако ще утре и 20К да стане биткоина, лични принципи!
2
 
8
 
25
преди 6 месеца
Аз пък си умирам от любопитство, защо след като Дyржавата (и ЦБ) има очевиден интерес, да не изпуска от контрол монопола върху средството за разплащане и при това има всички законови и практически средства, да преследва и възпрепятства обръщението на каквито се сетиш алтернативни валути, изведнъж се появяват подобни, не-досегаеми „изключения” ?
2
 
6
 
24
deant до: julian12
преди 6 месеца
въпроса не е какво са спечелили спекулантите! ок за тях лично това е въпроса, но тък за мен е по-важно с какво е полезно, за да оправдае високата цена. Отговора е с нищо. Убеден съм, че проповедниците, които хвалят измисленито му предимства откровено заблуждават потребителите, особено тези, които не са наясно с IT света. Това обаче не пречи тези заблудени да са инвеститори с много пари, явно или са тотално заблудени или преднамерено рискуват, бидейки наясно, че това няма да продължи дълго. Явно апетита е по-силен от страха.

3
 
4
 
23
julian12 до: khao
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
И понеже си пр-ост. Като ти светна и се изкара от схемата. Сега биткоина е 5К и понеже си пр-ост не си спечелил нищо. Не си спечелил щото си про-ст. А! Много тафтология, но какво да се прави нали това е хамеришкия подход дето ти боготвориш. Едно нещо се повтаря 10000 пъти докато про-стия го осъзнае.
2
 
3
 
22
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Между другото за кой биткойн става въпрос, щот нали го сцепихте на две. Ся, няма да Ви чета пасквилите, та да съм наясно!
1
 
2
 
21
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Даааа, биткойна е балон, но Стоенчакойна неее! Стоенчакойна, ююююю'бре куууурорте!!!
1
 
3
 
20
преди 6 месеца
За да има устойчивост цената на който и да е актив, тя следва да бъде равна на себестойността за производството/доставянето на този продукт плюс някаква нормална норма на печалба (макс 20-25% и до 40-50%, ако говорим за някакъв монополист или квази такъв). Всяка по-висока цена може да се счита за спекулация.
4
 
2
 
19
khao до: Sakamano
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
... които казват: "За Бога, братя, не купувайте!"
-----
ей като започнете с тия клишета като няма кво да кажете.... :):) аз да съм ти казал да не купуваш, даже обратното на няколко пъти ти казвам взимай с шепи. Само казвам че това е пирамида и понци схема.... от пирамиди и друг вид спекула също може да се спечели.
и разбира се че няма как да знаеш дъното :) щото спекулативен актив няма как да се измери, той има мерни еденици само в главите на набуталите се. :) Въпроса ми беше подвеждащ, да те накарам да се замислиш, а ти ми изстреля някво безсмислено клише на Д.Попов.