Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Новини

Електромобилите са най-бързорастящият пазарен сектор

Повишението на продажбите в Европа е 56 процента за първата половина на 2017 г.

2
 
0
 
5
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
мога за разибръ рекбамата от страна на производители и кукловоди за тез, електрическите, чесно. Викат си: имаме "нова стока" с 1% от пазара. Ие я тикаме напред по 500 пъти на ден, така бройлерите ше си имат по една непродаваема бензинка на данъци и паркинги и една още по-непродаваема електричка. и тя на данъци и паркинги. или увеличение с 1000% на "бизнеса ни! ТОВА ГО РАЗБИРАМ. ОБАЧЕ, УВАЖАЕМИ БИЛДЕНБУРГОВИ тоз път сте прецакани. Барабар с мозъчниа ви тръст, дет ви нашепва тез нещица. Щот тез, електричките противоречът на ЧОВЕШКАТА ПРИРОДА. Се едно при флотилиа с ядрени самолетоносачи, рекламирате ветроходен платноход на адмирала. Нема да го земе на въоръжение и с даржавна субсидиес. Или си викате: неска променяме "продукта", утре променяме човека чрез реклама 24/7?!?!?!?!? Мене ме нема там. Препоръка: купувай акции на тесла! Лубимиа ми рекламно-измамнически балон у момента. така де, требва да сте солидарни и при провал.
0
 
2
 
4
khao до: nobel
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
това кво съм си купил и кво не е моя работа ... не говори от мое име, защото не знаеш кво имам и кво нямам. празнословните коментари също са твоя марка и тук не ме замесвай :) опита ти за ирония е много смеше :)

кво общо има това дали нещо ти харесва и дали имаш акции в тази компания? ти като караш там квото караш имаш ли акции от дадената компания ?
3
 
1
 
3
nobel до: khao
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
... ами ако съм си купил, кво правиме?
------------------------------------
Наистина ли си си купил акции на Тесла? Това е една наистина чудесна, превъзходна новина. Ама нали усещането да си инвеститор е страхотно. Съвсем различно е от това да подкрепяш една кауза с гол ентусиазъм и празнословни коментари по сайтовете. Съвсем различно е когато я подкрепиш И с парите си. Да пише коментари всеки може. Кат си бръкнеш в джоба усещането и отношението стават съвсем различни. Сега жалките ... дето не са си купили още акции на Тесла могат само да те гледат, да подсмърчат и да ти завиждат колко много пари печелиш от повишаването на курса и от дивиденти и да съжаляват, че нямат предприемачески ум като твоя. Горките те
0
 
2
 
2
khao до: nobel
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
а далли си прозз до неузнаваемост :):)
... ами ако съм си купил, кво правиме ? иначе ти никога няма да си купиш, щото нито имаш акъл, нито пари за тая цел :)
4
 
4
 
1
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Статията нали не е препоръка за инвестиции. Щом даже khao все още не си е купил акции от Тесла аз мисля също да поизчакам.